.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
10.01.2020 16:12

Коментари 0 / Видяна 604

Заловиха мигранти в хладилен камион с ябълки в Сърбия

Още по темата: 875 000 души достигна броят на бежанците в резултат на офанзивата на сирийското правителство Протести в Гърция заради новите центрове за бежанци Турция предупреждава Европа за нова бежанска вълна Границата между България и Турция - нов предпочитан маршрут за нелегални мигранти Хиляда мигранти са върнати в Либия за последните две седмици Заловиха мигранти в хладилен камион с ябълки в Сърбия 250 000 сирийци идват към Турция Български шофьор на камион е задържан в Гърция да превозва мигранти Лодка с мигранти потъна в Турция, има загинали Хиляди бягат от бомбардировките на Русия в Северозападна Сирия, отправят се към Турция

 

Сръбски митничари предотвратиха днес опит на четирима нелегални мигранти да излязат от страната, скрити в хладилен камион с ябълки, предаде Танюг.

 

Камионът, собственост на сръбска фирма за превози, трябвало да откара товар ябълки във Великобритания. Мигрантите се скрили вътре вероятно без знанието на шофьора.

 

Нелегалните пътници били открити при преглед с мобилен скенер на ГКПП Хоргош на границата с Унгария. Те били предадени на полицията, а камионът продължил пътя си.

 

Само през 2019 г. сръбската митническа служба е успяла да осуети над 1300 опита на мигранти да преминат границата, скрити в товарни автомобили.

 

E79 News; Снимки: Архив
Тагове:

Коментари: