.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
10.01.2020 11:28

Коментари 0 / Видяна 534

Община Сандански и НЧ „Отец Паисий-1919“, организират Благотворителен концерт в помощ на Никол

Още по темата: От 1 юли започва приемът на документи за записване на деца в детските градини на Община Сандански Бившият кмет на Сандански Кирил Котев напусна ГЕРБ Последни два дни с 5 % отстъпка при плащане на Местни данъци и такси в Община Сандански Археологическите разкопки на Хераклея Синтика ще започнат в началото на юли Кметът на Община Сандански – Атанас Стоянов бе избран за председател на Сдружението на Югозападните общини Шествие на абитуриентите в Сандански Спипаха незаконно такси в Сандански Древен обичай за здраве „оживява“ навръх Еньовден в Сандански Откриха първия в България учебен корпус за термални и СПА процедури в Сандански „Пирин Фолк“ Сандански 2020 ще се състои

 

Община Сандански и НЧ „Отец Паисий-1919“, гр. Сандански организират Благотворителен концерт за набиране на средства за лечението на 4-годишната Никол Дамбова от град Сандански!

 

Концертът ще се проведе на 5 февруари, 18:00 ч. в Дома на културата, град Сандански.

 

Билети ще се продават в Туристически информационен център, град Сандански, както и на място в Дома на културата, в деня на концерта.

 

Никол е с тежко онкологично заболяване – невробластом /тумор на гръбначния стълб/ и се нуждае от спешна животоспасяваща операция в чужбина.

 

Да подадем ръка! Заедно можем!

E79 News
Тагове:

Коментари: