.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
10.01.2020 11:28

Коментари 0 / Видяна 448

Община Сандански и НЧ „Отец Паисий-1919“, организират Благотворителен концерт в помощ на Никол

Още по темата: Баба Люба от с. Дамяница чества 100 –годишния си рожден ден Община Сандански отбеляза 147 години от гибелта на Апостола Свалиха Ат. Диманков от шефския пост в ДГС Сандански С възпоменателна церемония Община Сандански ще отбележи 147 години от гибелта на Васил Левски „Виното и жените в античния свят“ в Археологическия музей в Сандански Фестивал на виното събра в Мелник ценители от цяла България Празникът „Златен грозд“ започва в Мелник Изложба “Виното и жените в античния свят“ ще има в град Сандански Още пари за саниране, кандидатстване - до 27 март, град Сандански е в обсега на програмата „Златен грозд“ 2020 – Мелник се включва в кампанията в подкрепа на Никол Дамбова от Сандански

 

Община Сандански и НЧ „Отец Паисий-1919“, гр. Сандански организират Благотворителен концерт за набиране на средства за лечението на 4-годишната Никол Дамбова от град Сандански!

 

Концертът ще се проведе на 5 февруари, 18:00 ч. в Дома на културата, град Сандански.

 

Билети ще се продават в Туристически информационен център, град Сандански, както и на място в Дома на културата, в деня на концерта.

 

Никол е с тежко онкологично заболяване – невробластом /тумор на гръбначния стълб/ и се нуждае от спешна животоспасяваща операция в чужбина.

 

Да подадем ръка! Заедно можем!

E79 News
Тагове:

Коментари: