.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
05.01.2020 11:04

Коментари 0 / Видяна 10490

Задават ли се нови избори в Благоевград? Премиерът Борисов обжалва решението на ОИК по казуса „Томов“

Още по темата: Съдбата на инж. Румен Томов като кмет остава неясна Съдът гледа делото по казуса с Румен Томов АС – Благоевград решава днес съдбата на кмета Томов Румен Томов се върна в кметския кабинет Циркът продължава! Румен Томов саботира собственото си обжалване Сагата продължава: АС – Благоевград заседава по жалбата на Томов Р. Томов: Решението на ОИК е политическо! ОКОНЧАТЕЛНО! РУМЕН ТОМОВ НЕ Е КМЕТ НА БЛАГОЕВГРАД! Цирк в ОИК-Благоевград по решението за Р. Томов ОИК-Благоевград заседава във вторник по казуса „Томов“

 

 Премиерът Бойко Борисов се зае лично с казуса „Томов“ в Благоевград.

 

Той обжалва решението на ОИК, след като АС в областния център остави без движение жалбите на 4-те партии, заради непълноти и неточности в тях.

 

 Премиерът подписа жалбата от името на ПП ГЕРБ, оставена без движение от съдия Димитър Узунов, тъй като областният координатор Андрей Новаков, не бе представил документ за юридическа правоспособност.

 

Пропуските си отстраниха и другите три партии ПП МИР, „Нова Алтернатива“ и „Свобода“.

 

При така направените поправки по жалбите предстои насрочване на заседание на Административен съд – Благоевград.

 

Както Е-79, писа кметът на града инж. Румен Томов наруши ЗМСМА, работейки като градоначалник, БЕЗ да е заличил работата си като търговец.

 

В Благоевград усилено се коментира,че нови избори със сигурност ще има, тъй като нарушението на чл.41 по отношение на кмета Томов е доказано!

 

Ще бъде ли отстранен Инж. Румен Томов предстои да разберем....                    

 

Автор: Екип, E79 News
Тагове:

Коментари: