.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
03.01.2020 09:04

Коментари 0 / Видяна 944

Димитрина Попова е новият лидер на БСП в Сандански

Още по темата: Детска кухня „Обич“ в Сандански зарадва родителите на 60 деца от общината с прясна и вкусна храна Сандански отбеляза тържествено 24 май „Синя зона“ в Сандански ще бъде безплатна на 25 май След питане на ГЕРБ -Сандански стана ясно, че общината е похарчила над 111 000 лв. за ограничаване разпространението на Covid-19 Утре ще стане ясно кога ще отворят детските градини в Община Сандански От 1 юли започва приемът на документи за записване на деца в детските градини в Община Сандански След сигнали на граждани ГЕРБ – Сандански пита какви разходи е направила Общината по време на извънредното положение Хотелите в Сандански отварят с ограничен персонал, чакат първите гости за 24 май Парк „Свети Врач“ в Сандански с възстановен автентичен кът за отдих Община Сандански извършва третиране на тревните площи срещу кърлежи и комари

 

БСП в Сандански е с нов временен председател, след като проведената през месец декември редовна конференция бе обявена за нелегитимна от Националната общопартийна контролна комисия.

 

Както “Струма” писа, тогава за временен председател бе избран Андон Ризов. За временен лидер на БСП в община Сандански с решение на Националната общопартийна контролна комисия на социалистите е утвърдена Димитрина Попова.

 

До избор на временен председател на БСП в Сандански се стигна, след като през месец септември миналата година оставка подаде част от ръководството на социалистите в курортната община с председател Снежана Стоянова.  Оставката на Стоянова бе гласувана и приета от конференцията.

 

Новият председател на червените в община Сандански Д. Попова е служител в Общинската администрация в Сандански.

 

Тя е председател на структурата на социалистите в с. Дамяница. Д. Попова ще трябва да организира и насрочи заседанията на местните партийни организации на територията на община Сандански и да проведе изборната конференция на БСП в курортния град, насрочена от Националния съвет на 17 май тази година.

Автор: в. Струма, E79 News
Тагове:

Коментари: