.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
18.12.2019 14:01

Коментари 0 / Видяна 994

Българин зад решетките, превозвал мигранти

Още по темата: Един пострадал и четирима задържани при масов бой в бежански център в София Масов бой в бежански център в София, полицията се намеси 31 мигранти са засечени тази сутрин в гориста местност край с. Вакарел Заловиха 11 нелегални чужденци на АМ "Тракия" Финландия взема 130 бежанци от Гърция Близо 13 800 непридружени непълнолетни мигранти са поискали убежище в ЕС през 2019 г. Лодка с мигранти се обърна в Дунав, осем са безследно изчезнали Хванаха 72 мигранти, опитващи се да достигнат Острова през Ламанша Мигрантите на гръцко-турската граница напускат района Границите на Турция остават затворени за България

 

След драматично и опасно преследване гръцката полиция задържа българин, който превозвал в личната си кола нелегални мигранти от Сирия.

 

Шофьорът попаднал на полицейска блокада няколко километра след границата с Турция, откъдето се предполага, че е взел мигрантите, предаде БНР.

 

Автомобилът на задържания трафикант се движел пръв, следван от втора кола с мигранти.

 

След като получил сигнал, шофьорът на втората кола успял да избяга. Той оставил на пътя превозното средство и мигрантите.

 

По отпечатъци и регистрационните табели полицията е установила самоличността и на втория шофьор, който се издирва.

 

 

В последните дни по решение на правителството е засилено полицейското присъствие по пътя от турската граница до Солун, който е нелегален канал за мигранти. Проверяват се масово колите.

 

Военни и полиция охраняват граничната зона.

 

E79 News
Тагове:

Коментари: