.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
18.12.2019 14:01

Коментари 0 / Видяна 722

Българин зад решетките, превозвал мигранти

Още по темата: 875 000 души достигна броят на бежанците в резултат на офанзивата на сирийското правителство Протести в Гърция заради новите центрове за бежанци Турция предупреждава Европа за нова бежанска вълна Границата между България и Турция - нов предпочитан маршрут за нелегални мигранти Хиляда мигранти са върнати в Либия за последните две седмици Заловиха мигранти в хладилен камион с ябълки в Сърбия 250 000 сирийци идват към Турция Български шофьор на камион е задържан в Гърция да превозва мигранти Лодка с мигранти потъна в Турция, има загинали Хиляди бягат от бомбардировките на Русия в Северозападна Сирия, отправят се към Турция

 

След драматично и опасно преследване гръцката полиция задържа българин, който превозвал в личната си кола нелегални мигранти от Сирия.

 

Шофьорът попаднал на полицейска блокада няколко километра след границата с Турция, откъдето се предполага, че е взел мигрантите, предаде БНР.

 

Автомобилът на задържания трафикант се движел пръв, следван от втора кола с мигранти.

 

След като получил сигнал, шофьорът на втората кола успял да избяга. Той оставил на пътя превозното средство и мигрантите.

 

По отпечатъци и регистрационните табели полицията е установила самоличността и на втория шофьор, който се издирва.

 

 

В последните дни по решение на правителството е засилено полицейското присъствие по пътя от турската граница до Солун, който е нелегален канал за мигранти. Проверяват се масово колите.

 

Военни и полиция охраняват граничната зона.

 

E79 News
Тагове:

Коментари: