.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
13.12.2019 15:47

Коментари 0 / Видяна 880

ФК Пирин ще привлече поне трима състезатели

Още по темата: “Пирин” загуби домакински мач от Септември (София) Отново реми за Пирин в последната контрола Пирин с първа загуба в Турция ФК „Пирин“ (Благоевград) обявява Кастинг за Треньори ФК Пирин даде начало на проекта за стадион "Христо Ботев" Пирин с второ реми в Турция Орлетата отлетяха за Турция Най-новото попълнение на Пирин Три дни почивка за орлетата след първия етап на подготовка Ново ръководство на школата на ФК Пирин Благоевград

 

ФК Пирин е на път да подсигури поне три нови попълнения за пролетния полусезон на шампионата 2019-20.

 

Селекцията се движи изцяло от мениджъра на клуба Уорън Фийни, като основна цел е пиринци да надградят с качество, а не с количество, в определените от него позиции.

 

В плана за подготовката влизат и няколко юноши на клуба, които бяха наблюдавани внимателно от новия спортен щаб през последния месец.

 

В началото на януари се очакват и поне петима състезатели, които ще изкарат пробен период с отбора.

 

Към момента, няколко оферти от ФК Пирин към конкретни футболисти бяха отхвърлени с оглед на високи финансови претенции, които биха дебалансирали сериозно бюджета на клуба.

 

В напреднала фаза са и разговорите за новия треньорски щаб, като към момента със сигурност част от първия отбор на поста помощник треньор остава Васил Петров. Към него ще се присъедини и един българин на позицията асистент-мениджър, както и кондиционен треньор - най-вероятно от чужбина.

 

Междувременно станаха ясни и датите за контролните срещи на пиринци по време на подготовката.

 

Какво вече е известно, орлетата се събират за първа тренировка на 3.01.2020. До 26.01 тренировките ще са в домашни условия, а на 27.01 отборът лети за Алания от София, където ще остане до 07.02. Предвидени са 4 контролни срещи, три от които ще се проведат в Турция. Единствената контрола преди отлитането за Алания ще бъде с Левски U19 на 24.01 в Благоевград.

 

E79 News
Тагове:

Коментари: