.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
11.12.2019 18:47

Коментари 0 / Видяна 8432

Гаф след гаф при кмета Томов

Още по темата: РУМЕН ТОМОВ ОСТАВА КМЕТ ДО ПРОИЗНАСЯНЕ НА КС ВАС отхвърли жалбата на кмета Р.Томов за допълване на решението и спиране на делото му заради Конституционния съд! ОИК – Благоевград отряза мераците на адвокатката на Румен Томов Съдбата на инж. Румен Томов като кмет остава неясна Съдът гледа делото по казуса с Румен Томов АС – Благоевград решава днес съдбата на кмета Томов Румен Томов се върна в кметския кабинет Циркът продължава! Румен Томов саботира собственото си обжалване Сагата продължава: АС – Благоевград заседава по жалбата на Томов Р. Томов: Решението на ОИК е политическо!

Днес 11.12.2019 г.,  седмица след изтичане на законно установения едномесечен  срок, кметът на Благоевград Румен Томов е подал молба за заличаване в Търговския регистър на предприятието му ЕТ „Румен Томов – АЛМА-ЕМ“, съобщава Струма.ком.

 

Скандалът около търговското предприятие на кмета Томов избухна вчера, след депозиран сигнал до ОИК Благоевград от бившия кмет Атанас Камбитов. В сигнала си Камбитов  посочи, че новоизбраният кмет на Благоевград  Румен Томов  управлява общината в нарушение на закона.

 

Днес пред репортер на Е 79 нюз Томов беше категоричен , че няма никакъв проблем около участието му в търговски предприятия  и заяви,че е подал всичките необходими документи към Търговския регистър в срок. Този следобед обаче се оказва, че закононарушението от негова страна е налице, тъй като именно днес в Търговски регистър е депозирана молба за заличаване на ЕТ „Румен Томов – АЛМА-ЕМ“.

 

Интересен е фактът, че молбата за заличаване е подадена от съпругa на директорката на Дирекция „Общинска собственост” в община Благоевград  Румяна Чорбаджийска – Георги Чорбаджийски, с когото явно кметът Томов е заменил вкаралата го в това приключение адвокат Анастасия Гебова.

 

Остава въпросът излъга ли тази сутрин гражданите на Благоевград кметът Румен Томов  с официалното си изявление, че всичко около участието му в търговски дружества е напълно законно?

 

И от тук нататък можем ли да му вярваме за всичко друго, което твърди?

 

Автор: Екип, E79 News
Тагове:

Коментари: