.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
11.12.2019 18:47

Коментари 0 / Видяна 7916

Гаф след гаф при кмета Томов

Още по темата: Румен Томов обжалва отстраняването си. Кандидатира се отново за кмет Бусаров: Ще спазим закона и ще прекратим мандата на кмета Томов Съдът с указание за прекратяване правомощията на Румен Томов Съдът даде ход на делото по казуса Томов Започна заседанието по казуса “Томов” Задават ли се нови избори в Благоевград? Премиерът Борисов обжалва решението на ОИК по казуса „Томов“ Първо в Е 79 – две от партиите, подкрепили на изборите кмета Томов, внасят жалби в АС Благоевград ГЕРБ внася жалба до Административен съд срещу решението на ОИК Благоевград за запазване на длъжност на кмета Румен Томов Ще има ли обжалване в съда на решението на ОИК да остави на длъжност кмета на Благоевград инж. Румен Томов Бъдещето на Румен Томов като кмет ще се реши в съда

Днес 11.12.2019 г.,  седмица след изтичане на законно установения едномесечен  срок, кметът на Благоевград Румен Томов е подал молба за заличаване в Търговския регистър на предприятието му ЕТ „Румен Томов – АЛМА-ЕМ“, съобщава Струма.ком.

 

Скандалът около търговското предприятие на кмета Томов избухна вчера, след депозиран сигнал до ОИК Благоевград от бившия кмет Атанас Камбитов. В сигнала си Камбитов  посочи, че новоизбраният кмет на Благоевград  Румен Томов  управлява общината в нарушение на закона.

 

Днес пред репортер на Е 79 нюз Томов беше категоричен , че няма никакъв проблем около участието му в търговски предприятия  и заяви,че е подал всичките необходими документи към Търговския регистър в срок. Този следобед обаче се оказва, че закононарушението от негова страна е налице, тъй като именно днес в Търговски регистър е депозирана молба за заличаване на ЕТ „Румен Томов – АЛМА-ЕМ“.

 

Интересен е фактът, че молбата за заличаване е подадена от съпругa на директорката на Дирекция „Общинска собственост” в община Благоевград  Румяна Чорбаджийска – Георги Чорбаджийски, с когото явно кметът Томов е заменил вкаралата го в това приключение адвокат Анастасия Гебова.

 

Остава въпросът излъга ли тази сутрин гражданите на Благоевград кметът Румен Томов  с официалното си изявление, че всичко около участието му в търговски дружества е напълно законно?

 

И от тук нататък можем ли да му вярваме за всичко друго, което твърди?

 

Автор: Екип, E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 24.01.2020

1 USD =1.76 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.31 BGN

10 CNY =2.54 BGN

1 CHF =1.82 BGN

100 JPY =1.61 BGN