04 Август 2021
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
11.12.2019 09:14

Коментари 0 / Видяна 896

Благотворителен базар под наслов „Направи добро“ ще се проведе в ЮЗУ „Неофит Рилски“

Още по темата: От днес стартира приемът на документи за кандидат-студентите в ЮЗУ „Неофит Рилски” Започва приемът на документи за участие в класирането на кандидат-студентите в ЮЗУ „Неофит Рилски“ Как ще се провеждат изпитите в ЮЗУ „Неофит Рилски“? Филм на преподавател от ЮЗУ „Неофит Рилски“ бе представен премиерно на „София филм фест“ С есе се влиза в ЮЗУ Филологическият факултет на ЮЗУ „Неофит Рилски“ организира конкурс за есе за кандидат-студенти Сборник, издаден от ЮЗУ „Неофит Рилски“, представя българското клавирно наследство Природо-математическият факултет на ЮЗУ „Неофит Рилски“ организира онлайн състезания с формат на матура Електронните кандидатстудентски изпити в Югозападния университет „Неофит Рилски“ продължават ЮЗУ „Неофит Рилски“ проведе първите кандидатстудентски изпити

 

За поредна година в Югозападния университет „Неофит Рилски“ ще се проведе благотворителен базар, организиран от студенти от Факултета по педагогика.

 

Благотворителното събитие ще се състои днес от 10:00 ч. във фоайето на Учебен корпус № 1 (етаж 1, централен вход).

Основни инициатори на тазгодишния базар, който ще премине под наслов „Направи добро“, са второкурсниците от Факултета по педагогика.

 

В подготовката на празничните сувенири и храни, активно участие взеха и ученици, учители и родители от две от базовите училища – партньори на Факултета по педагогика - VIII СУ "Арсени Костенцев" и XI ОУ "Христо Ботев" – Благоевград.

 

Освен традиционните коледни сувенири, картички и храни, с помощта на студентите, ученици от Центъра за образователна подкрепа в Благоевград, ще приготвят на място чийзкейк.

 

Със събраните парични средства ще бъдат подпомогнати ученици в неравностойно социално положение от двете училища – VIII СУ "Арсени Костенцев" и XI ОУ "Христо Ботев".

 

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 20.01.2021

1 USD =1.61 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.49 BGN

1 CHF =1.82 BGN

100 JPY =1.55 BGN