.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
10.12.2019 13:57

Коментари 0 / Видяна 2028

Пневмонията, убила 3-годишния Алекс, покосила и ученичката от Враца?

Още по темата: Лекарският съюз: Касата или МЗ да покрият разходите за PCR тестове на пациенти при хоспитализация Лекари спорят да се тестват ли децата за COVID-19 преди ваксина Подготвят заповедта за възобновяване на детските и женските консултации Отбелязваме Световния ден на здравето Монтираха станция за сгъстен въздух в Тубдиспансера в Благоевград Продължава бумът на морбили в Пернишко Баба Иванка с успешна операция от инсулт в условия на пандемия (Видео) Прекаленото миене на ръце може да бъде опасно Кои са най-опасните храни за сърцето СЗО препоръча отказ от тютюнопушенето заради пандемията

 

Седмокласничката почина по време на междучасие

 

Белодробно страдание със съмнения за белодробна хеморагична пневмония - това е причината за смъртта на 13-годишното дете, което почина в понеделник в училище във Враца.

 

Родителите, близките, ръководството на училището и съучениците на детето твърдят, че то не е боледувало. Вероятно болестта се е развила мълниеносно, смятат специалисти.

 

Днес и утре във врачанската гимназия е обявен ден на траур. 

 

От двустранна хеморагична пневмония през ноември в София почина и 3-годишно дете.

 

При случая с Александър, чиито родители обиколиха три столични болници преди синът им да издъхне, пневмонията е била причинена от вирусна инфекция.

 

Заради нея възникнали и допълнителни усложнения - тежки двустранни кръвоизливи в надбъбречните жлези.

Автор: nova.bg, E79 News
Тагове:

Коментари: