.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
09.12.2019 12:26

Коментари 0 / Видяна 2230

Отвориха едната лента за движение по главен път Е-79

Още по темата: Нова акция на полицията, за какво да внимават шофьорите АПИ: Движението в посока София при Мало Бучино е ограничено Внимание шофьори! КАТ дебне из цялата страна Нова акция на КАТ Тир избухна в пламъци на АМ „Струма“ E-винетка трябва да е активна до 5 минути след купуването й Движението при 41-ви км на АМ „Струма“ в посока ГКПП „Кулата“ се осъществява само в аварийната лента Трафикът на българските гранични контролно-пропускателни пунктове Специализирана операция на пътна полиция в цялата страна Внимание шофьори! Косят тревните площи на АМ „Тракия“

 

Преди минути отвориха за движение едната лента по главен път Е-79, който цяла сутрин остана затворен заради тежката верижна катастрофа, която стана между Кресна и Ощава.

 

В района няма обходен маршрут и това напълно блокира трафика. Образуваха се огромни колони и в двете посоки на главен път Е-79.

 

Автомобилите се спираха още на разклона за Банско при Симитли, а тапата стигна почти до Благоевград.

 

Катастрофата стана заради рисково изпреварване. Тази сутрин, малко преди 9 часа, лек авотмобил Тойота предприма непремислената маневра и навлиза в насрещното платно.

 

Там се удря с лявата си предна част в товарен автомобил. В опит да избегне изпреварващия автомобил, камионът с румънска регистрация се удря в задната част на автовоз с благоевградска регистрация. Двата товарни автомобила се заклещват и това блокира напълно международното шосе.

 

Ранен е водачът на лекия автомобил - мъж на 44 години, който е транспортиран в болницата в Сандански с травма на главата и на гръбнака.

E79 News
Тагове:

Коментари: