.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
04.12.2019 16:01

Коментари 0 / Видяна 1294

Благоевградчани могат да подменят предсрочно изтичащите им документи за самоличност

Още по темата: 8 800 лв. наем за кафето на операта. Търгът влиза в съда Комедията ТАРТЮФ ще бъде първата премиера за 2020 в Драматичен театър „Никола Вапцаров” – Благоевград НАП запечатва СПА Хотел „Монте Кристо“ – Благоевград Л. Причкапов пророкува: Благоевград много скоро може да повтори водната криза в Перник и дори ще е по-страшно Незаконна сеч в горски терени край Благоевград В какъв ред ще преминат кукерските групи на XII Фестивал на сурвакарските групи в Благоевград Момченце е първото бебе за 2020г. в Благоевград Екипи на полицията ще бъдат разположени на места, където ще има празнични събития за Нова година в област Благоевград Важен ден в политическия живот на Благоевград- гледайте на живо в Е 79 нюз Жени ГЕРБ Благоевград стана на 11 години, късметът споходи председателката Елена Ташкова

 

Във връзка с изтичащия голям брой български лични документи през 2020 година и очаквания увеличен прием на заявления за издаването и подмяната им, както и с цел предотвратяване на струпването на голям брой граждани пред гишетата на звената „Български документи за самоличност“ и избягване на напрежение, ОДМВР-Благоевград призовава гражданите да подменят личните си документи преди изтичането на крайния срок на тяхната валидност.

 

Напомняме, че всички български граждани с постоянен адрес на територията на цялата област Благоевград могат да подават заявления за издаване на лична карта и/или паспорт – обикновена услуга /до 30 дни/ във всяко звено „Български документи за самоличност“ на ОДМВР-Благоевград.

 

Заявления за бърза и експресна услуга се подават само в ОДМВР-Благоевград.

 

Готовите документи се получават там, където са подадени заявленията.

 

Всеки български гражданин, притежаващ български валиден квалифициран електронен подпис може да подаде заявление за издаване на лична карта и/или паспорт по електронен път на интернет адрес: e-uslugi.mvr.bg

 

ОДМВР-Благоевград има готовност за извършване на организиран прием по заявка на различни институции, ведомства, кметства и др.

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 24.01.2020

1 USD =1.76 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.31 BGN

10 CNY =2.54 BGN

1 CHF =1.82 BGN

100 JPY =1.61 BGN