.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
02.12.2019 17:11

Коментари 0 / Видяна 536

АПИ предупреждава шофьорите да не тръгват с летни гуми към планинските проходи

Още по темата: АПИ: Камерите в населените места не следят за е-винетки и тол Тол системата стартира в полунощ Люксембург- първи в света с безплатен обществен транспорт от март Премахнаха ограниченията за движение в Предела, въведени заради снеговалеж Затворено движение през проход „Предел“ Автобуси с деца закъсаха на Витоша Въвеждат промени в движението за тържествата на връх Шипка по случай 3 март По кои пътища може да шофираме без винетка? Превозвачи и институции се конфронтираха заради предстоящото въвеждане на тол системата Акцията за колите на газ продължава още два дни

 

През следващото денонощие се очаква понижение на температурите и на много места е възможно дъждът да премине в сняг. В тази връзка Агенция "Пътна инфраструктура" апелира шофьорите, на които им предстои пътуване през планинските проходи да не тръгват с автомобили с летни гуми и да карат със скорост, съобразена с метеорологичните условия. Това съобщиха от пресцентъра на АПИ.

 

Пътноподдържащите дружества са готови да реагират веднага и да обработят настилките и съоръженията, за да се осигури безопасното пътуване на шофьорите. В опорните пунктове има нужните количества сол, пясък и химикали и машини за посрещане на първия сняг.

 

 

Директорите на пътните управления следят метеорологичните прогнози по райони и ще предприемат необходимите действия за обработка на настилките във високопланинските райони и проходите, където има предпоставки за хлъзгавост и заледявания по усойните места, се допълва в съобщението.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 28.02.2020

1 USD =0.56 BGN

1 EUR =0.51 BGN

1 GBP =0.43 BGN

10 CNY =3.93 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.59 BGN