.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
02.12.2019 13:11

Коментари 0 / Видяна 604

Започна продажбата на билетите за Световната купа в Банско

Още по темата: Община Банско с богата лятна програма за децата Близо 6% от тестваните в Банско с антитела Банско иска поне 2 млн. лв помощ от държавата От днес пръскат срещу бълхи и кърлежи в Банско Хотелиерите в Банско готови да отворят още през юни Фестивалната лятна програма на Банско е под въпрос Банско остана без туристи за Великден Промени в режима на паркиране в Банско Радост в Банско! Бебе се роди в изолирания град Недоволство в Банско срещу карантината

 

Билетите за Световната купа по ски алпийски дисциплини вече са в търговската мрежа. Продават се и на първа станция на лифта над Банско.

 

Цената на еднодневния пропуск е 40 лева,  за двата дни – 70 лева, а за децата до 12 години се плаща по един  лев на ден, но те задължително трябва да бъдат с придружител.

 

Билетът за деца може да се закупи срещу представяне на документ, удостоверяващ възрастта на детето.

 

Билетът дава право на ползване на лифта или микробус до Бъндеришка поляна и място на трибуната.

 

От вчера – 1 декември, влезе в сила  заповед на кмета на община Банско Иван Кадев за временна забрана за движение и паркиране на пътни превозни средства в част от четвъртокласен общински път гр. Банско – х. Вихрен, от местността „Шилигарника” (първи паркинг) до хижа „Вихрен”.

 

Обособява се и т.нар. „ухо” за обръщане на движението на ППС в района на местността „Шилигарника” (първи паркинг).

 

Заповедта е валидна до  20.04. 2020 година.

E79 News
Тагове:

Коментари: