.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
02.12.2019 11:22

Коментари 0 / Видяна 280

Бойко Борисов участва в 25-ата конференция по изменение на климата в Мадрид

Още по темата: Премиерът Бойко Борисов ще участва в заседанието на Европейския съвет в Брюксел Близо 110 млн. лева по ОПРР се пренасочват за здравеопазване, енергийна ефективност, образование и ремонт на пътища Мария Шишкова подаде оставка като зам.-главен прокурор ЕС не може да приеме Истанбулската конвенция без съгласие на всички държави членки Премиерът Бойко Борисов ще се срещне с генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг в Брюксел Правителството се ангажира да осигури 1,38 млрд. лв. за довършването на АМ „Хемус“ Купуваме нов правителствен самолет Премиерът Борисов се срещна с енергийни експерти от Държавния департамент и от Държавния департамент по енергетика на САЩ Премиерът Борисов участва в обиколка в рамките на НАТО на борда на американския самолетоносач „Хари С. Труман” Премиерът даде за пример „Лудогорец“

 

Министър-председателят Бойко Борисов участва в 25-ата конференция по изменение на климата, която се провежда в Мадрид.

 

Домакин на световния форум е министър-председателят на Кралство Испания Педро Санчес.

 

 Първа в дневния ред в рамките на Конференцията е Срещата на държавните и правителствените ръководители на страните членки на ЕС.

 

Те ще обсъдят важни въпроси, налагани от климатичните промени и опазването на околната среда, които са сред приоритетните теми за целия ЕС.

 

Очаква се страните по Рамковата конвенция на ООН по изменение на климата да постигнат напредък по редица въпроси, свързани с финансирането на дейности в борбата с изменение на климата в развиващите се държави, с пазарни механизми за сътрудничество, както и докладване на поетите ангажименти заради климатичните промени.

E79 News
Тагове:

Коментари: