.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
02.12.2019 08:47

Коментари 0 / Видяна 784

АС заседава за искането на Mанолова за касиране на местния вот

Още по темата: Съдът пусна Иванчева срещу 10 хил. лева гаранция Обвиняем за катастрофа със загинал пътник на Е-79 е предаден на съд Продължава делото за катастрофата с Милен Цветков Гледат делата срещу Мариела Арабаджиева и Миню Стайков ВСС обсъжда закриването на районни съдилища Майката на убитите в Сандански деца остава в ареста Окръжен съд-Благоевград ще заседава по случая с Кристина, заклала двете си деца в Сандански Съдът: Бащата на убитите деца в Сандански биел майка им Окръжен съд – Благоевград изслуша три от вещите лица по делото за смъртта на студентка, загинала на пешеходна пътека в Благоевград Поредно отлагане на делото за катастрофата, при която загина Милен Цветков

 

Административният съд в София ще заседава по искането на Мая Манолова за касиране на местните избори в столицата, предаде БНТ.

 

Днес се очакват резултатите от съдебно-техническа експертиза и ще бъдат разпитвани свидетели.

 

Манолова твърди, че на втория тур на местните избори са допуснати поредица от нарушения, които могат да обърнат разликата между нея и спечелилата Йорданка Фандъкова. Екипът на Манолова поиска ръчно броене на бюлетините, но то беше отхвърлено от съдийския състав.

 

Решението им обаче не изключва броене в отделните секции в зависимост от заключенията на вещите лица и свидетелите, които ще бъдат разпитани днес.

 

Според загубилата вота Мая Манолова са налице драстични нарушения.

 

Председателят на Общинската избирателна комисия Полина Витанова твърди, че допуснатите грешки в протоколите са аритметични и няма как да променят резултата от вота.

E79 News
Тагове:

Коментари: