.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
02.12.2019 08:47

Коментари 0 / Видяна 568

АС заседава за искането на Mанолова за касиране на местния вот

Още по темата: Достъпът на журналисти в съдебната палта в Благоевград се осъществява при определен ред ОС – Благоевград е сред най – натоварените съдилища в страната Конституционният съд решава на 14 юли казуса с Румен Томов Решават делото за имотите на Галеви Наложени наказания на мигрантите, открити в камион с дини на „Кулата“ Иван Гешев: Загубихме малка битка, но ще спечелим войната срещу корумпираните политици и олигарсите Николай Банев се отказа от адвокатите си Шефът на Районна прокуратура – Благоевград Б. Ковачки се кандидатира за втори управленски мандат Върнаха в ареста дрогирания шофьор, блъснал жена в Самоков ОС – Благоевград със специално оборудване за провеждане на видеоконферентни връзки

 

Административният съд в София ще заседава по искането на Мая Манолова за касиране на местните избори в столицата, предаде БНТ.

 

Днес се очакват резултатите от съдебно-техническа експертиза и ще бъдат разпитвани свидетели.

 

Манолова твърди, че на втория тур на местните избори са допуснати поредица от нарушения, които могат да обърнат разликата между нея и спечелилата Йорданка Фандъкова. Екипът на Манолова поиска ръчно броене на бюлетините, но то беше отхвърлено от съдийския състав.

 

Решението им обаче не изключва броене в отделните секции в зависимост от заключенията на вещите лица и свидетелите, които ще бъдат разпитани днес.

 

Според загубилата вота Мая Манолова са налице драстични нарушения.

 

Председателят на Общинската избирателна комисия Полина Витанова твърди, че допуснатите грешки в протоколите са аритметични и няма как да променят резултата от вота.

E79 News
Тагове:

Коментари: