.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
01.12.2019 18:09

Коментари 0 / Видяна 456

Борисов предложи Деница Сачева за социален министър

Още по темата: Премиерът Бойко Борисов ще участва в заседанието на Европейския съвет в Брюксел Близо 110 млн. лева по ОПРР се пренасочват за здравеопазване, енергийна ефективност, образование и ремонт на пътища Мария Шишкова подаде оставка като зам.-главен прокурор ЕС не може да приеме Истанбулската конвенция без съгласие на всички държави членки Премиерът Бойко Борисов ще се срещне с генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг в Брюксел Правителството се ангажира да осигури 1,38 млрд. лв. за довършването на АМ „Хемус“ Купуваме нов правителствен самолет Премиерът Борисов се срещна с енергийни експерти от Държавния департамент и от Държавния департамент по енергетика на САЩ Премиерът Борисов участва в обиколка в рамките на НАТО на борда на американския самолетоносач „Хари С. Труман” Премиерът даде за пример „Лудогорец“

Премиерът Бойко Борисов предложи сегашния заместник-министър на образованието Деница Сачева за социален министър, след като на 29.11. той поиска и прие оставката на Бисер Петков.

 

"Във вторник ще предложим Деница Сачева за министър на труда и социалната политика". Това заяви Борисов, който заедно с финансовия министър обсъди кредитния рейтинг на България.

 

"Аз се отнасям с уважение към майките на деца с увреждания, но само аз имам право да назначавам министри, отговорността за правителството е моя", каза премиерът.

 

Той отбеляза, че много организации и асоциации са подкрепили оставката на Бисер Петков, а също така много министри не искат повече да продължават работата си с него.

 

 

„С Деница Сачева ще постигнем по-добри резултати. Консултирал съм го с колегите“, заяви Борисов, имайки предвид коалиционните партньори.

Автор: "Дарик", E79 News
Тагове:

Коментари: