.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
01.12.2019 18:09

Коментари 0 / Видяна 830

Борисов предложи Деница Сачева за социален министър

Още по темата: Борисов: Специалните сили са войската, на която най-много разчитаме Премиерът Бойко Борисов изпрати поздравителен адрес на американския президент Доналд Тръмп за Деня на независимостта на САЩ Премиерът и военният министър на празника на гарнизон Пловдив (ВИДЕО) Премиерът Борисов проведе работна среща с Националния оперативен щаб Борисов нареди незабавно спиране на багерите в Рила Борисов отрече да е бил във ВМА заради високо кръвно Премиерът Борисов свика Националния оперативен щаб и министъра на здравеопазването Борисов: В условията на криза от COVID-19 бизнес климатът у нас се подобрява Борисов обсъди Плана за възстановяване на Европа с председателя на Европейския съвет Шарл Мишел Б. Борисов: Пламен Узунов е „най-чистият“ съветник

Премиерът Бойко Борисов предложи сегашния заместник-министър на образованието Деница Сачева за социален министър, след като на 29.11. той поиска и прие оставката на Бисер Петков.

 

"Във вторник ще предложим Деница Сачева за министър на труда и социалната политика". Това заяви Борисов, който заедно с финансовия министър обсъди кредитния рейтинг на България.

 

"Аз се отнасям с уважение към майките на деца с увреждания, но само аз имам право да назначавам министри, отговорността за правителството е моя", каза премиерът.

 

Той отбеляза, че много организации и асоциации са подкрепили оставката на Бисер Петков, а също така много министри не искат повече да продължават работата си с него.

 

 

„С Деница Сачева ще постигнем по-добри резултати. Консултирал съм го с колегите“, заяви Борисов, имайки предвид коалиционните партньори.

Автор: "Дарик", E79 News
Тагове:

Коментари: