.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
29.11.2019 15:56

Коментари 0 / Видяна 838

Иван Гешев официално е главен прокурор

Още по темата: Съдът пусна Иванчева срещу 10 хил. лева гаранция Обвиняем за катастрофа със загинал пътник на Е-79 е предаден на съд Продължава делото за катастрофата с Милен Цветков Гледат делата срещу Мариела Арабаджиева и Миню Стайков ВСС обсъжда закриването на районни съдилища Майката на убитите в Сандански деца остава в ареста Окръжен съд-Благоевград ще заседава по случая с Кристина, заклала двете си деца в Сандански Съдът: Бащата на убитите деца в Сандански биел майка им Окръжен съд – Благоевград изслуша три от вещите лица по делото за смъртта на студентка, загинала на пешеходна пътека в Благоевград Поредно отлагане на делото за катастрофата, при която загина Милен Цветков

 

Иван Гешев вече и официално е новият главен прокурор, след като "Държавен вестник" публикува указа на президента Румен Радев за назначаването му.

 

"Назначавам Иван Стоименов Гешев за главен прокурор на Република България“, постановява президентът Румен Радев с указ №273.

 

Пленумът на Висшия съдебен съвет (ВСС) гласува повторно избора на Иван Гешев за нов главен прокурор на 14 ноември 2019 г., след като президента върна указа за назначаването му на 7 октомври на ВСС.

 

На първото гласуване на 24 октомври Гешев беше избран с 20 гласа “за” и 4 “против”.

 

След повторното гласуване на Гешев, президентът Радев подписа указа за назначаването на новия главен прокурор.

Автор: "Дарик", E79 News
Тагове:

Коментари: