.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
29.11.2019 15:48

Коментари 0 / Видяна 304

Местят за Коледа Центъра по наркомании на тайно място

Още по темата: Премиерът Бойко Борисов ще участва в заседанието на Европейския съвет в Брюксел Близо 110 млн. лева по ОПРР се пренасочват за здравеопазване, енергийна ефективност, образование и ремонт на пътища Мария Шишкова подаде оставка като зам.-главен прокурор ЕС не може да приеме Истанбулската конвенция без съгласие на всички държави членки Премиерът Бойко Борисов ще се срещне с генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг в Брюксел Правителството се ангажира да осигури 1,38 млрд. лв. за довършването на АМ „Хемус“ Купуваме нов правителствен самолет Премиерът Борисов се срещна с енергийни експерти от Държавния департамент и от Държавния департамент по енергетика на САЩ Премиерът Борисов участва в обиколка в рамките на НАТО на борда на американския самолетоносач „Хари С. Труман” Премиерът даде за пример „Лудогорец“

 

Центърът по наркомании, който бе разположен преди месеци в „Младост“ и предизвика мощна вълна на недоволство от страна на живеещите в квартала, ще бъде преместен.

 

Това  съобщи в кулоарите на Народното събрание здравният министър Кирил Ананиев.

 

Министърът обеща, че центърът ще бъде преместен до Коледа от столичния квартал, но не разкри къде точно.

 

„Ще бъде на място далече от жилищни сгради, детски градини, площадки, училища, на затворено място, където има специализиран достъп, така че всичките тези неща, които ги изпатихме предишния път, да ги няма“, обясни Ананиев.

 

Той посочи, че в момента се извършва ремонт на сградата, където ще бъде преместен центърът. Ремонтните дейности ще приключат до 16 декември.

 

„До 25 декември програмата ще бъде преместена, така че до коледните празници хората в „Младост“ да бъдат спокойни“, обеща здравният министър.

Автор: "Дарик", E79 News
Тагове:

Коментари: