.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
29.11.2019 15:48

Коментари 0 / Видяна 618

Местят за Коледа Центъра по наркомании на тайно място

Още по темата: Борисов: Специалните сили са войската, на която най-много разчитаме Премиерът Бойко Борисов изпрати поздравителен адрес на американския президент Доналд Тръмп за Деня на независимостта на САЩ Премиерът и военният министър на празника на гарнизон Пловдив (ВИДЕО) Премиерът Борисов проведе работна среща с Националния оперативен щаб Борисов нареди незабавно спиране на багерите в Рила Борисов отрече да е бил във ВМА заради високо кръвно Премиерът Борисов свика Националния оперативен щаб и министъра на здравеопазването Борисов: В условията на криза от COVID-19 бизнес климатът у нас се подобрява Борисов обсъди Плана за възстановяване на Европа с председателя на Европейския съвет Шарл Мишел Б. Борисов: Пламен Узунов е „най-чистият“ съветник

 

Центърът по наркомании, който бе разположен преди месеци в „Младост“ и предизвика мощна вълна на недоволство от страна на живеещите в квартала, ще бъде преместен.

 

Това  съобщи в кулоарите на Народното събрание здравният министър Кирил Ананиев.

 

Министърът обеща, че центърът ще бъде преместен до Коледа от столичния квартал, но не разкри къде точно.

 

„Ще бъде на място далече от жилищни сгради, детски градини, площадки, училища, на затворено място, където има специализиран достъп, така че всичките тези неща, които ги изпатихме предишния път, да ги няма“, обясни Ананиев.

 

Той посочи, че в момента се извършва ремонт на сградата, където ще бъде преместен центърът. Ремонтните дейности ще приключат до 16 декември.

 

„До 25 декември програмата ще бъде преместена, така че до коледните празници хората в „Младост“ да бъдат спокойни“, обеща здравният министър.

Автор: "Дарик", E79 News
Тагове:

Коментари: