.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
27.11.2019 13:28

Коментари 0 / Видяна 496

По разпореждане на Цацаров: НСлС разследва трагедията в „Пирогов”

Още по темата: Достъпът на журналисти в съдебната палта в Благоевград се осъществява при определен ред ОС – Благоевград е сред най – натоварените съдилища в страната Конституционният съд решава на 14 юли казуса с Румен Томов Решават делото за имотите на Галеви Наложени наказания на мигрантите, открити в камион с дини на „Кулата“ Иван Гешев: Загубихме малка битка, но ще спечелим войната срещу корумпираните политици и олигарсите Николай Банев се отказа от адвокатите си Шефът на Районна прокуратура – Благоевград Б. Ковачки се кандидатира за втори управленски мандат Върнаха в ареста дрогирания шофьор, блъснал жена в Самоков ОС – Благоевград със специално оборудване за провеждане на видеоконферентни връзки

 

Главният прокурор Сотир Цацаров разпореди разследването на трагедията в спешния институт „Пирогов” да се извърши от националното следствие. Това съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение.

 

Както вече ви информирахме пожарът е избухнал в сряда сутрина малко преди 4 часа. Вследствие на него загинаха двама души.

 

Започнало е досъдебно производство за причиняване на смърт по непредпазливост.

 

След инцидента са предприети процесуално-следствени действия от разследващи екипи, ръководени от Софийската градска прокуратура.

 

В  момента следователите  извършват оглед на местопроизшествието с участието на вещи лица и експерти по пожарна безопасност.

 

Разпитват се свидетели, изземва се документация от лечебното заведение.

E79 News
Тагове:

Коментари: