.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
25.11.2019 09:38

Коментари 0 / Видяна 692

4 са вече жертвите на наводненията във Франция

Още по темата: Висок прилив наводни част от Венеция Обилни дъждове в Австралия предизвикаха наводнения, но потушиха пожари Жертвите на наводненията в Бразилия са близо 60 Венеция отново под вода 4 са вече жертвите на наводненията във Франция Заради дъждовете- падна част от магистрала в Италия Проливните дъждове в Италия и Франция доведоха до жертви Флоренция и Пиза заплашени от наводнения Щетите от наводненията във Венеция надхвърлят 1 млрд. евро Две жертви на наводненията във Венеция

 

Четирима души бяха намерени мъртви вчера при наводненията, нанесли големи щети в югоизточната част на Франция, предаде Ройтерс.

 

Един човек е загинал край град Льо Мюи, между Ница и Марсилия, след като е паднал от спасителна лодка, съобщиха от префектурата на департамента Вар.

 

Друго тяло е намерено в кола в Кабас и двама души са намерени мъртви в Танрон, намиращи се в същата префектура. Мъж на 77 години е в неизвестност от събота.

 

Няколко реки излязоха от коритата си в Югоизточна Франция. Те наводниха къщи и отнесоха коли.

 

Министърът на вътрешните работи Кристоф Кастанер посети вчера Вар, за да се срещне с пострадали от наводненията и със спасителните екипи.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN