.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
21.11.2019 11:26

Коментари 0 / Видяна 438

Валери Симеонов: Всеки има право на протест

Още по темата: Борисов считал Бобоков за почтен, комуникацията била според закона Борисов: Щабът иска да затворим абсолютно всичко Борисов: Специалните сили са войската, на която най-много разчитаме Премиерът Бойко Борисов изпрати поздравителен адрес на американския президент Доналд Тръмп за Деня на независимостта на САЩ Премиерът и военният министър на празника на гарнизон Пловдив (ВИДЕО) Премиерът Борисов проведе работна среща с Националния оперативен щаб Борисов нареди незабавно спиране на багерите в Рила Борисов отрече да е бил във ВМА заради високо кръвно Премиерът Борисов свика Националния оперативен щаб и министъра на здравеопазването Борисов: В условията на криза от COVID-19 бизнес климатът у нас се подобрява

 

Всеки има право на протест в България. Този коментар направи лидерът на НФСБ Валери Симеонов, след като група протестиращи се събраха зад парламента срещу избора му за заместник председател на Народното събрание.

 

Сутринта на плакатите на недоволните се четеше "Забравихте ли майките".

 

Припомняме, че преди година имаше масови протести с искане за оставката на Симеонов, след репликата му към майките на деца с увреждания, че са "кресливи жени, с уж болни деца".

 

"Не ме карайте да коментирам случай, който е приключил преди една година, мисля, че моето поведение беше достойно. За да не влошавам или да не нося негативи на правителството, си подадох оставката", припомни събитията Валери Симеонов днес в кулоарите на парламента.

 

По думите му той е бил много активен фактор в подготовката на законодателството за хората с увреждания.

 

"Някакси много бързо бе забравено, че в подготовката на всички тези закони бях много активен фактор. Като вицепремиер съм работил с ресорните министерства, с инвалидните организации. Аз имам принос за подготовка на тези закони, но така или иначе било е необходимо, подадох си оставката, мисля, че постъпих достойно", заключи Валери Симеонов.

 

Автор: "Дарик", E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN