.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
21.11.2019 10:21

Коментари 0 / Видяна 484

Бойко Борисов се срещна с премиера на Хърватия Андрей Пленкович в Загреб

Още по темата: Борисов считал Бобоков за почтен, комуникацията била според закона Борисов: Щабът иска да затворим абсолютно всичко Борисов: Специалните сили са войската, на която най-много разчитаме Премиерът Бойко Борисов изпрати поздравителен адрес на американския президент Доналд Тръмп за Деня на независимостта на САЩ Премиерът и военният министър на празника на гарнизон Пловдив (ВИДЕО) Премиерът Борисов проведе работна среща с Националния оперативен щаб Борисов нареди незабавно спиране на багерите в Рила Борисов отрече да е бил във ВМА заради високо кръвно Премиерът Борисов свика Националния оперативен щаб и министъра на здравеопазването Борисов: В условията на криза от COVID-19 бизнес климатът у нас се подобрява

 

Министър-председателят Бойко Борисов пристигна за срещата си с премиера на Хърватия Андрей Пленкович в Министерския съвет в Загреб.

 

Преди разговора с хърватския си колега, българският премиер остави послание в „Златната книга“ в институцията с пожелание – „За успеха на България и Хърватия“.

 

Започна срещата на двамата премиери, чийто фокус са консултациите по приоритетите на предстоящото Хърватско председателство на Съвета на ЕС през първата половина на 2020 г. с акцент върху политиката за европейската интеграция на Западните Балкани.

 

Темата бе поставена високо в дневния ред на Европа от България по време на първото й председателство на Съвета на ЕС през 2018 г.

 

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN