.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
21.11.2019 10:21

Коментари 0 / Видяна 200

Бойко Борисов се срещна с премиера на Хърватия Андрей Пленкович в Загреб

Още по темата: Фонд "Земеделие" изплати близо 80 млн. лева на животновъдите Премиерът Борисов се срещна с руския посланик Анатолий Макаров Премиерът Борисов се срещна с руския посланик Анатолий Макаров Министър Танева: Нито килограм заразено месо не е стигнало до потребителите В помощ на Албания след земетресението: Изпратихме 12 строителни инженери за оценка Премиерът Борисов се срещна с европейския комисар Мария Габриел Борисов: Днес е светъл християнски празник, честитя на всички именици Тол таксите няма да оскъпят стоките Вицепремиерът Николова участва в конференция за социална интеграция чрез спорт на хората с интелектуални затруднения Премиерът Бойко Борисов изпрати съболезнователна телеграма до украинския премиер Олексий Гончарук

 

Министър-председателят Бойко Борисов пристигна за срещата си с премиера на Хърватия Андрей Пленкович в Министерския съвет в Загреб.

 

Преди разговора с хърватския си колега, българският премиер остави послание в „Златната книга“ в институцията с пожелание – „За успеха на България и Хърватия“.

 

Започна срещата на двамата премиери, чийто фокус са консултациите по приоритетите на предстоящото Хърватско председателство на Съвета на ЕС през първата половина на 2020 г. с акцент върху политиката за европейската интеграция на Западните Балкани.

 

Темата бе поставена високо в дневния ред на Европа от България по време на първото й председателство на Съвета на ЕС през 2018 г.

 

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 04.12.2019

1 USD =1.77 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.30 BGN

10 CNY =2.30 BGN

1 CHF =1.79 BGN

100 JPY =1.62 BGN