.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
17.11.2019 17:23

Коментари 0 / Видяна 456

Топлото време отложи грипа

Още по темата: През декември може да сменим личния си лекар Само 2 са потвърдените случаи на Хепатит А в Пиринско Няма риск от затваряне на други отделения в столичната детска болница БЛС обяви причината за смъртта на 3-годишния Алекс Пневмонията, убила 3-годишния Алекс, покосила и ученичката от Враца? 12 нови случая на морбили в Пазарджишко Два случая на деца болни от хепатит А в Благоевград От днес започват безплатните прегледи за туберкулоза в цялата страна Прекомерната употреба на антибиотици крие все по-голям риск Половин час бързо ходене дневно може да предпази от диабет

 

Тази есен температурите в София няма да са отрицателни. Това се случва един път на 20 години, каза пред БНТ климатологът проф. Георги Рачев.

 

„Септември, октомври, ноември не само, че нямаме топло време, но нямаме и отрицателни температури“, уточни той и добави: „Грипът го отложихме с един месец именно поради топлото и сухо време“.

 

Според него на Балканите температури през ноември са от 5 до 7 градуса над нормата, което е "много за Балканите и за Източна Европа". В Западна Европа е по-хладно, но вървим към затопляне. Обикновено топлото време се смесва със замърсяването на въздуха, това са две големи различни теми и се използват с икономически и политически цели, подчерта проф. Рачев.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 09.12.2019

1 USD =1.76 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.32 BGN

10 CNY =2.51 BGN

1 CHF =1.78 BGN

100 JPY =1.62 BGN