.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
15.11.2019 11:40

Коментари 0 / Видяна 694

Съдът разпореди повторно броене на бюлетините за съветници в Перник

Още по темата: Делото за смъртта на Чората върви към нова развръзка! Върховният съд ще изслуша експертизата 8 години затвор за Иванчева Достъпът на журналисти в съдебната палта в Благоевград се осъществява при определен ред ОС – Благоевград е сред най – натоварените съдилища в страната Конституционният съд решава на 14 юли казуса с Румен Томов Решават делото за имотите на Галеви Наложени наказания на мигрантите, открити в камион с дини на „Кулата“ Иван Гешев: Загубихме малка битка, но ще спечелим войната срещу корумпираните политици и олигарсите Николай Банев се отказа от адвокатите си Шефът на Районна прокуратура – Благоевград Б. Ковачки се кандидатира за втори управленски мандат

 

Административен съд в Перник се произнесе с решение по административно дело Административният съд в Перник разпореди повторно броене на бюлетините за общински съветници на ПП ГЕРБ.

 

Повторното преброяване се налага заради жалба на поставената под № 22 в листата на ГЕРБ Емиляна Илиева.

 

Съдът установи, че поради допусната техническа грешка неправилно са пренесени данни в оспорената част на решението на ОИК–Перник, поради което отменя решението на ОИК –Перник в частта, относно обявения избор на общински съветници в община Перник от листата на Местна коалиция „Български демократичен център“ и връща книжата на ОИК – Перник за обявяване на действителните резултати на получените преференциални гласове от кандидат за общински съветник в местните избори.

 

Решението подлежи на обжалване пред Върховния административен съд на Република България в 7-дневен срок от съобщаването му на страните.

Автор: "Дарик", E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN