.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
15.11.2019 11:40

Коментари 0 / Видяна 420

Съдът разпореди повторно броене на бюлетините за съветници в Перник

Още по темата: Близките на загиналото 6 – годишно дете от Сандански осъдиха застрахователя Приключи делото за оспорения избор на Общински съвет – Хаджидимово Гешев с подробности за бандата, откраднала над 60 млн. евро Спецсъдът ще гледа мярката на собственика на „ТАД груп“ Иван Тодоров Между 2 и 16 хил. лв. от човек е източвала бившата служителка на НОИ Съдът пренасрочи делото за касиране на изборите в София за 10 декември Постоянен арест за жената, обвинена в убийството на баща си АС заседава за искането на Mанолова за касиране на местния вот Оставиха в ареста мъжа, обвинен за двойното убийство в Пловдив Оправдаха полицейски служител от Благоевград по знаково дело за трафик на хора

 

Административен съд в Перник се произнесе с решение по административно дело Административният съд в Перник разпореди повторно броене на бюлетините за общински съветници на ПП ГЕРБ.

 

Повторното преброяване се налага заради жалба на поставената под № 22 в листата на ГЕРБ Емиляна Илиева.

 

Съдът установи, че поради допусната техническа грешка неправилно са пренесени данни в оспорената част на решението на ОИК–Перник, поради което отменя решението на ОИК –Перник в частта, относно обявения избор на общински съветници в община Перник от листата на Местна коалиция „Български демократичен център“ и връща книжата на ОИК – Перник за обявяване на действителните резултати на получените преференциални гласове от кандидат за общински съветник в местните избори.

 

Решението подлежи на обжалване пред Върховния административен съд на Република България в 7-дневен срок от съобщаването му на страните.

Автор: "Дарик", E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 04.12.2019

1 USD =1.77 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.30 BGN

10 CNY =2.30 BGN

1 CHF =1.79 BGN

100 JPY =1.62 BGN