.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
14.11.2019 15:07

Коментари 0 / Видяна 466

Избраха Георги Тренчев за председател на ОбС - Петрич

Още по темата: Увеличение на данък сграда и такса битови отпадъци се предлага в община Петрич от следващата година Магаре дефилира по входния булевард в Петрич Срамота! Обраха храм в Петричко Състоянието на Симеон Мантарлиев от Марикостиново е много тежко Ново отделение по клетъчна терапия в МБАЛ „Югозападна болница“ ООД, филиал гр. Петрич Две нови линейки бяха осигурени за Центъра за спешна помощ в община Петрич Рекорден брой хора са посетили обектите за туризъм в Петрич само за месец Строи ли се върху защитена територия край Рупите? Мъж на съд, влязъл с моторна резачка в заведение в петричко село Административен съд – Благоевград нарочи нова дата за заседание по делото за оспорените избори за общински съветници в община Петрич

 

Георги Тренчев бе избран за председател на Общински съвет – Петрич.

 

Това стана по време на първото заседание на местния парламент за мандат 2019 – 2023 година, което бе ръководено от най-възрастният общински съветник, а именно Димитър Капитанов.

 

Процедурата по избор стана чрез гласуване с бюлетини в урна. С цел обезпечаване на вота бе сформирана 7-членна комисия с председател Гергана Петкова.

 

Георги Тренчев бе единственият номиниран за председателското място. Мотивът, с който бе издигнат е, че той се е доказал като добър ръководител, тъй като през последните две години и половина е бил председател на Общински съвет – Петрич.

 

Преди това отец Ангел Кочев отслужи водосвет за здраве и благослови представителите на местната власт, които бяха избрани за такива от жителите на Община Петрич.

 

Народният представител Георги Динев също пожела успех на кметът Димитър Бръчков, на общинските съветници и кметовете на кметства. „За първи път от много години имаме избран кмет още на първи тур.

 

По този начин категорично заявихме подкрепата си към Димитър Бръчков“, каза още Динев. Той добави, че това е голяма привилегия, но също така носи огромна отговорност.

 

 

Автор: Радио Фокус-Пирин, E79 News; Снимки: Радио Фокус-Пирин
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 04.12.2019

1 USD =1.77 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.30 BGN

10 CNY =2.30 BGN

1 CHF =1.79 BGN

100 JPY =1.62 BGN