.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
14.11.2019 13:42

Коментари 0 / Видяна 642

Областният управител на Благоевград Бисер Михайлов откри първата сесия на Общински съвет – Петрич

Още по темата: Увеличение на данък сграда и такса битови отпадъци се предлага в община Петрич от следващата година Магаре дефилира по входния булевард в Петрич Срамота! Обраха храм в Петричко Състоянието на Симеон Мантарлиев от Марикостиново е много тежко Ново отделение по клетъчна терапия в МБАЛ „Югозападна болница“ ООД, филиал гр. Петрич Две нови линейки бяха осигурени за Центъра за спешна помощ в община Петрич Рекорден брой хора са посетили обектите за туризъм в Петрич само за месец Строи ли се върху защитена територия край Рупите? Мъж на съд, влязъл с моторна резачка в заведение в петричко село Административен съд – Благоевград нарочи нова дата за заседание по делото за оспорените избори за общински съветници в община Петрич

 

Областният управител на Благоевград Бисер Михайлов откри първат сесия на Общински съвет – Петрич.

 

 Събитието започна с изпълнение на химна на България. Той отбеляза, че за него, като областен управител, е чест да поздрави присъстващите, сред които избраният за кмет на Община Петрич Димитър Бръчков, общинските съветници и кметовете на кметства. „Убеден съм, че всички вие ще положите необходимите усилия, за да надградите това, което сте постигнали до този момент“, каза още Михайлов.

 

Той изрази увереност, че в края на мандата всички заедно ще успеят да реализират всичко онова, което са обещали на жителите на Община Петрич.

 

„Очакванията към Вас са големи, но съм убеден, че ще направите всичко възможно, за да оправдаете очакванията на хората“, допълни Михайлов.

 

Автор: Радио Фокус-Пирин, E79 News; Снимки: Радио Фокус-Пирин
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 04.12.2019

1 USD =1.77 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.30 BGN

10 CNY =2.30 BGN

1 CHF =1.79 BGN

100 JPY =1.62 BGN