.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
14.11.2019 13:42

Коментари 0 / Видяна 1008

Областният управител на Благоевград Бисер Михайлов откри първата сесия на Общински съвет – Петрич

Още по темата: Община Петрич получи право безвъзмездно да управлява обект „Античен град Хераклея Синтика“ Първите петрички праскови се предлагат на цена от 1.50лв. на пазара Свещеник от с. Първомай се нуждае от средства за лечение ОбС – Петрич закри училището в Михнево Петричко село на протест В община Петрич раздават хранителни продукти по програма на ЕС Каруца блъсна възрастен дядо в Петрич Отварят къщата на Ванга в Рупите Затвориха къщата на Ванга, в църквата на Рупите - пускат по един Община Петрич подготвя голям инфраструктурен проект, свързан с развитието на археологически обект „Античен град Хераклея Синтика”

 

Областният управител на Благоевград Бисер Михайлов откри първат сесия на Общински съвет – Петрич.

 

 Събитието започна с изпълнение на химна на България. Той отбеляза, че за него, като областен управител, е чест да поздрави присъстващите, сред които избраният за кмет на Община Петрич Димитър Бръчков, общинските съветници и кметовете на кметства. „Убеден съм, че всички вие ще положите необходимите усилия, за да надградите това, което сте постигнали до този момент“, каза още Михайлов.

 

Той изрази увереност, че в края на мандата всички заедно ще успеят да реализират всичко онова, което са обещали на жителите на Община Петрич.

 

„Очакванията към Вас са големи, но съм убеден, че ще направите всичко възможно, за да оправдаете очакванията на хората“, допълни Михайлов.

 

Автор: Радио Фокус-Пирин, E79 News; Снимки: Радио Фокус-Пирин
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN