.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
14.11.2019 12:49

Коментари 0 / Видяна 556

Пускат движението по АМ “Струма” край Дупница на 8 декември

Още по темата: АПИ: Карайте внимателно през тунел „Траянови врата“ Заради задимяване от пожар и намалена видимост временно затвориха участък от „Тракия“ КАТ започна нова акция по пътищата в цялата страна 12 са офертите за проектирането на около 17 км от път III-1008 Струмяни - ГКПП „Клепало“ Ремонт затваря едната лента на тунел „Траянови врата” Директорът на ОПУ - Благоевград с важна информация за трафика Спокоен трафик на ГКПП „Кулата“ Спокойна е обстановката на ГКПП "Кулата" Променят закона: Пазарим се с КАТ за намаляване на глобата Тир се обърна на магистрала "Тракия", затвориха движението

 

Ремонтите по АМ “Струма” приключват предсрочно.

 

Фирмата, която укрепва повредения след пожара през лятото мост край Дупница, обещава да приключи с ремонтните дейности месец по-рано от предвиденото, съобщи БНТ.

 

Очаква се за студентския празник – 8 декември  движението по магистралата да бъде възстановено. В неделя, също предсрочно, приключва и другият ремонт на магистралата в района на 46-и километър край радомирското село Долна Диканя.

 

Трети месец движението по магистрала “Струма” край Дупница е затруднено, след като на 16 август пожар повреди конструкцията на моста и двете платна в посока Кулата бяха затворени.

 

Ремонтът започна в края на октомври, а повечето от повредените носещи колони на съоръжението вече са готови.

 

Крайният срок за приключване на ремонта е 4 януари, но от фирмата-изпълнител обещават да приключат дейностите още в началото на декември.

 

Прогнозната стойност на проекта е един милион и осемстотин хиляди лева. От Пътната агенция ще търсят тези средства от собственика на депото за вторични суровини по съдебен път.

 

А тази сутрин екипът ни отново видя тонове отпадъци в близост до моста на магистралата.

 

Ремонтът при 46-и км на автомагистралата приключва две седмици по-рано и в неделя движението в посока Кулата ще бъде възстановено.

E79 News
Тагове:

Коментари: