.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
13.11.2019 17:52

Коментари 0 / Видяна 986

Кметът на община Разлог Красимир Герчев, новоизбраните общински съветници и кметове на населени места встъпиха в длъжност

Още по темата: Минералният плаж в с.Баня отвори врати Нападнаха горски служители в Разлог Кметът Герчев забрани засега дефилето на абитуриентите в Разлог 75-годишна бизнесдама започва строителство на ваканционен мегакомплекс край Разлог В Разлог плетоха на открито В Разлог плетоха на открито Нови 11 работни места по проект „Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания в Община Разлог“ Музеят в Разлог с нови три проекта Разлог ще почетат паметта на Ботев Народният представител от ГЕРБ Александър Мацурев дари книги на библиотеките в Банско и Добринище

 

Д-р Мария Копанарова е новоизбраният председател на Общински съвет

 

Тържествената сесия на новоизбрания общински съвет откри областният управител Бисер Михайлов и пожела ползотворна работа в полза на хората на община Разлог.

 

Четвъртата си поред клетва като кмет на община Разлог положи Красимир Герчев, който получи високо доверие на жителите на община Разлог и спечели още на първия тур изборите, като се вписва в историята на Разлог, като най-дълго управлявалия кмет и като човек, печелещ доверието на избирателите.

 

Красимир Герчев благодари за високата гражданска активност на жителите на община Разлог, на екипа от общинска администрация, на всички общински съветници, като се надява и занапред Общинския съвет да бъде колектив и добър партньор на администрацията, особено – с предизвикателствата на новия програмен период.

 

„Заклевам се като кмет на община Разлог с надеждата, че ще продължим заедно с вас, новоизбраните общински съветници, заедно с избраните легитимно кметове на селата Баня, Бачево, Годлево, Горно Драглище, Долно Драглище, Добърско и Елешница да работим за развитието на Разлог и селата.

Община Разлог се развива бързо, има експертна и проектна готовност за новия програмен период, работеща общинска администрация, за да изпълняваме коректно и професионално заложените в програмата за управление цели в образованието, социалната политика, здравеопазването, условия за спорт и отдих, добра градска среда, екология, улици, квартали и много други.

 

Радвам се, че винаги между общинската администрация и общинските съветници е имало, и се надявам да има, добър и конструктивен тон. Всички решения през изминалите мандати са подкрепяни с мнозинство в полза на общината и хората. Заклевам се да работим, както досега, за просперитета на община Разлог и на нейните жители.“

 

Пред препълнената зала новоизбраните общински съветници и кметовете на населените места Росица Чатлабашева – кмет на село Бачево, Магда Първанова – кмет на село Баня, Величка Алуминова – кмет на село Годлево, Георги Пандев - кмет на село Горно Драглище, Илиян Джунев – кмет на село Добърско и Сашо Мицин – кмет на село Елешница положиха клетва.

 

На първото заседание общинските съветници избраха д-р Мария Копанарова за председател на Общински съвет. Със своите два мандата, като председател е доказала своята експерност и принципност в ръководството на Общински съвет Разлог.

 

„В деня на добротата, нека всеки от нас да остави добра следа в следващите четири години.„ – сподели д-р Копанарова и благодари за доверието.

 

След тържествената церемония се отслужи празничен водосвет – за здраве и благоденствие на жителите на община Разлог.

 

Кметът на общината Красимир Герчев ще бъде посрещнат със специална церемония на работното си място на 14 ноември.

 

 

E79 News
Тагове:

Коментари: