.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
13.11.2019 15:15

Коментари 0 / Видяна 636

Премиерът Борисов разпореди работа в пълен синхрон и в съкратени срокове относно ситуацията с язовир „Студена“

Още по темата: Десетки са се събрали пред сградата на президентството и бившия партиен дом с искане за оставка на правителството и главния прокурор Рокади в кабинета - след вота на недоверие (Видео) Коалиционният съвет реши: Кадрови промени в кабинета - след вота на недоверие Министрите Горанов, Маринов и Караниколов декларираха пред премиера Бойко Борисов готовност да подадат оставки незабавно Борисов поиска оставките на Горанов, Маринов и Караниколов Видео: Четвъртият ден на протестите в Благоевград премина без напрежение БСП внесе вота на недоверие срещу правителството Борисов: Взривяват бомби сред хората, защото знаят - видя ли кръв, тръгвам (Видео) Бойко Борисов: Имам план за консолидацията на България Борисов: Оставката на това правителството няма да подобри положението

 

Работа в пълен синхрон и в съкратени срокове по въпроса с язовир „Студена“ разпореди днес министър-председателят Бойко Борисов по време на правителственото заседание.

 

Премиерът отбеляза, че по ситуацията в Перник е важно да се работи в координация с местните власти и поиска министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова да разговаря с кмета на общината.

 

Министър Аврамова докладва на заседанието на Министерския съвет относно предприетото до момента от страна на ръководеното от нея ведомство.

 

Тя изтъкна, че вече е сформирана работна група, която да направи анализ и да излезе с предложения за решения на въпроса.

 

Премиерът Борисов разпореди комисията да работи в по-съкратени срокове от първоначално заложените, за да може да има решение максимално бързо.

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN