.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
13.11.2019 15:03

Коментари 0 / Видяна 472

Вицепремиерът Томислав Дончев ще присъства на заключителното събитие по Българо-швейцарската програма за сътрудничество

Още по темата: Още една процедура за подпомагане на малките предприятия Доброволна казарма за всеки гражданин до 40 години Кордон около парламента и яйчна атака преди извънредното заседание Цветанов: Борисов няма да подаде оставка днес 32-ри ден на протести в Благоевград Кабинетът отпуска 260 млн за модернизация на училища и студентски общежития (ВИДЕО) Дават по 610 лева за деца на работещи родители (ВИДЕО) Борисов свиква кабинета за доклад по бюджета Кръстовището на СУ отново осъмна под блокада 169 научни работници посочват купищата проблеми натрупани заради настоящата власт

 

Заместник министър-председателят Томислав Дончев и посланикът на Конфедерация Швейцария у нас Н. Пр. г-жа Мюриел Берсе Коен ще участват в заключителното събитие „Хора за хората“ по Българо-швейцарската програма за сътрудничество.

 

Ще бъдат представени обобщени резултати и оценка на програмата. Опита си ще споделят организации и институции от всички нива на изпълнението, с фокус върху създадените партньорства. 

 

Събитието ще се проведе на 14-ти ноември (четвъртък) от 9.00 часа в х-л „Хилтън“.

 

За период от 10 години, швейцарската страна предостави на България 76 милиона швейцарски франка, с които бяха подкрепени над 120 инициативи в области, като околна среда, социална сигурност, гражданско общество, научен обмен и др.

 

Събитието „Хора за хората“ е и финална стъпка на едноименната изложба, която беше открита през месец май в Народно събрание и след това обиколи 6 български града.

 

 

 

E79 News
Тагове:

Коментари: