.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
13.11.2019 13:46

Коментари 0 / Видяна 342

Красимир Герчев положи клетва като кмет на община Разлог за трети мандат

Още по темата: Кметът на Разлог проведе среща относно свободно пуснатите животни на територията на общината Започва се! Дядо Коледа и Снежанка се качват в теснолинейката до Добринище Срязаха лентата на модернизираната Професионална гимназия по механизация на селското стопанство в Разлог Община Разлог проведе четири обучителни сесии за създаване на клъстер за иновации в агро-продуктите в град Разлог Разлог засиява празнично на 9-ти декември Най - възрастният жител на с.Баня празнува рожден ден Деца и родители присъстваха на спортния празник „Мама, татко и аз“, организиран от община Разлог Община Разлог отбеляза 141 години от Кресненско - Разложкото въстание - Баненската буна 9-годишно мече ще бъде преместено в парк „Белица“ Кметът на Разлог Красимир Герчев ще кумува на 125 двойки

 

Красимир Герчев положи клетва заедно с 21 избрани общински съветници. Заседанието бе открито от областния управител Бисер Михайлов, който призова представителите на местната власт в Разлог да работят отговорно, принципно, водени от желанието за приемане на решения за развитието на общината и добруването на хората, и да избягват популизма и политическите пристрастия.

 

Председателят на ОИК Елена Пандева връчи удостоверенията на избраните кмет на община, кметове на кметства и общински съветници. В този мандат на Общински съвет – Разлог най-младият съветник е само на 20 години – Александра Георгиева, която е второкурсник студент.

 

Заседанието бе водено от най-възрастния съветник – Георги Крънчев. Избрана бе комисия по избор на председател на местния парламент и направени две номинации – на Мария Крънчева, която е съветник, избран с най-голям брой преференции – 415 и досегашният председател д-р Мария Копанарова.

 

При проведения таен вот с 12 гласа "за" бе избрана д-р Копанарова, 5 гласа бяха дадени за Мария Крънчева – 23-годишна студентка по право, пети курс. Имаше и 4 невалидни бюлетини.

 

Съветниците получиха и призовки за явяване, като заинтересовани страни по делоь заведено в Административен съд – Благоевград, което ще се проведе утре от 11.30 ч.

 

Жалбата е на представител на ДПС, който иска повторно преброяване на бюлетините в три СИК в село Баня, поради съмнения за големия брой недействителни бюлетини.

Автор: БНР, E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 04.12.2019

1 USD =1.77 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.30 BGN

10 CNY =2.30 BGN

1 CHF =1.79 BGN

100 JPY =1.62 BGN