.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
13.11.2019 13:46

Коментари 0 / Видяна 570

Красимир Герчев положи клетва като кмет на община Разлог за трети мандат

Още по темата: Минералният плаж в с.Баня отвори врати Нападнаха горски служители в Разлог Кметът Герчев забрани засега дефилето на абитуриентите в Разлог 75-годишна бизнесдама започва строителство на ваканционен мегакомплекс край Разлог В Разлог плетоха на открито В Разлог плетоха на открито Нови 11 работни места по проект „Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания в Община Разлог“ Музеят в Разлог с нови три проекта Разлог ще почетат паметта на Ботев Народният представител от ГЕРБ Александър Мацурев дари книги на библиотеките в Банско и Добринище

 

Красимир Герчев положи клетва заедно с 21 избрани общински съветници. Заседанието бе открито от областния управител Бисер Михайлов, който призова представителите на местната власт в Разлог да работят отговорно, принципно, водени от желанието за приемане на решения за развитието на общината и добруването на хората, и да избягват популизма и политическите пристрастия.

 

Председателят на ОИК Елена Пандева връчи удостоверенията на избраните кмет на община, кметове на кметства и общински съветници. В този мандат на Общински съвет – Разлог най-младият съветник е само на 20 години – Александра Георгиева, която е второкурсник студент.

 

Заседанието бе водено от най-възрастния съветник – Георги Крънчев. Избрана бе комисия по избор на председател на местния парламент и направени две номинации – на Мария Крънчева, която е съветник, избран с най-голям брой преференции – 415 и досегашният председател д-р Мария Копанарова.

 

При проведения таен вот с 12 гласа "за" бе избрана д-р Копанарова, 5 гласа бяха дадени за Мария Крънчева – 23-годишна студентка по право, пети курс. Имаше и 4 невалидни бюлетини.

 

Съветниците получиха и призовки за явяване, като заинтересовани страни по делоь заведено в Административен съд – Благоевград, което ще се проведе утре от 11.30 ч.

 

Жалбата е на представител на ДПС, който иска повторно преброяване на бюлетините в три СИК в село Баня, поради съмнения за големия брой недействителни бюлетини.

Автор: БНР, E79 News
Тагове:

Коментари: