.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
13.11.2019 11:00

Коментари 0 / Видяна 4636

На вниманието на институциите: Метална ограда пречи на видимостта на натоварено кръстовище в ж.к. Еленово в Благоевград

 

Тази сутрин получихме сигнал от наша читателка във връзка с поставена вчера метална ограда на кръстовището на улиците „Георги Андрейчин” и „Явор”.  Както може да видите от снимковия материал въпросната ограда отнема видимостта на шофьори и пешеходци, а от страната на ул. „Явор” е разположена по протежение на  тротоара, принуждавайки пешеходците да слизат на пътното платно.  Това е едно от най-натоварените кръстовища в ж.к. Еленово.  Проблемът е още по-сериозен , понеже само на няколко метра от там се намират училище и детска градина, спирка на градски транспорт и здравен център. Възможността за възникване на ПТП е наистина голяма.

                                                                                

  

 

Публикуваме сигнала на читателката ни С.Божкова без редакторска намеса.

 

„Добро утро! Пиша ви ,с надеждата да отразите това,преди да стане инцидент. Живея в Еленово,Благоевград. Блокът ми се намира точно срещу Осмо СОУ.Преди време имаше едно заведение "Камъчето",което бе съборено.От вчера е "цъфнала" метална ограда,която обхваща тротоара.Кръстовището на което се намира е изключително оживено.Сутрин е пълно с коли,родители,които си водят децата на училище и градина.Видимостта в момента е нулева.

Всяка сутрин, самата аз водя 3 годишния ми син на градина. От едната страна тротоара е ограден изцяло.Наистина е много натоварено това кръстовище, особено в часовете,когато се прибират децата ,а в момента няма никаква видимост,нито за шофьори,нито пешеходци.  Разбирам че искат да строят, но това не е начина.”

 

Очакваме отговорните институции да предприемат бързи действия,  преди да се стигне до инциденти!

  

 

Снимки : С. Божкова

 

Автор: Магдалена Тренчева, E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN