.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
12.11.2019 11:04

Коментари 0 / Видяна 542

Кметът на Добринище Петър Галчев получи категорична подкрепа от общинската управа в първия си работен ден

Още по темата: Минералният плаж в с.Баня отвори врати Нападнаха горски служители в Разлог Кметът Герчев забрани засега дефилето на абитуриентите в Разлог 75-годишна бизнесдама започва строителство на ваканционен мегакомплекс край Разлог В Разлог плетоха на открито В Разлог плетоха на открито Нови 11 работни места по проект „Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания в Община Разлог“ Музеят в Разлог с нови три проекта Разлог ще почетат паметта на Ботев Народният представител от ГЕРБ Александър Мацурев дари книги на библиотеките в Банско и Добринище

 

Новоизбраният кмет на гр. Добринище Петър Галчев официално получи символичния ключ от кметството на тържествена церемония.

 

Той му беше връчен от досегашния кмет Китан Галчев. На тържеството присъстваха кмета на община Банско Иван Кадев, депутата Александър Мацурев, председателя на ОбС Димитър Русков, зам.-кмета Стойчо Баненски.

 

С участието им в церемонията беше демонстрирана както  подкрепа за младия кмет, така и нов стил на работа на общинската управа – съвместна  и надпартийна , само и единствено в полза на хората.

 

Това беше изрично заявено и в приветствието на г-н Кадев, който пожела здраве и успех на кмета на Добринище.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN