.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
12.11.2019 11:04

Коментари 0 / Видяна 370

Кметът на Добринище Петър Галчев получи категорична подкрепа от общинската управа в първия си работен ден

Още по темата: Кметът на Разлог проведе среща относно свободно пуснатите животни на територията на общината Започва се! Дядо Коледа и Снежанка се качват в теснолинейката до Добринище Срязаха лентата на модернизираната Професионална гимназия по механизация на селското стопанство в Разлог Община Разлог проведе четири обучителни сесии за създаване на клъстер за иновации в агро-продуктите в град Разлог Разлог засиява празнично на 9-ти декември Най - възрастният жител на с.Баня празнува рожден ден Деца и родители присъстваха на спортния празник „Мама, татко и аз“, организиран от община Разлог Община Разлог отбеляза 141 години от Кресненско - Разложкото въстание - Баненската буна 9-годишно мече ще бъде преместено в парк „Белица“ Кметът на Разлог Красимир Герчев ще кумува на 125 двойки

 

Новоизбраният кмет на гр. Добринище Петър Галчев официално получи символичния ключ от кметството на тържествена церемония.

 

Той му беше връчен от досегашния кмет Китан Галчев. На тържеството присъстваха кмета на община Банско Иван Кадев, депутата Александър Мацурев, председателя на ОбС Димитър Русков, зам.-кмета Стойчо Баненски.

 

С участието им в церемонията беше демонстрирана както  подкрепа за младия кмет, така и нов стил на работа на общинската управа – съвместна  и надпартийна , само и единствено в полза на хората.

 

Това беше изрично заявено и в приветствието на г-н Кадев, който пожела здраве и успех на кмета на Добринище.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 04.12.2019

1 USD =1.77 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.30 BGN

10 CNY =2.30 BGN

1 CHF =1.79 BGN

100 JPY =1.62 BGN