14 Ноември 2019
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
09.11.2019 13:50

Коментари 1 / Видяна 3074

Първа оставка в община Сандански, тръгва си експертът по културата Петя Костадинова

Още по темата: Кмет и съветници се заклеха в Сандански Първа оставка в община Сандански, тръгва си експертът по културата Петя Костадинова Художникът Кръсто Терзиев представи своя проект „Ротация“ в родния Сандански Кандидат за общински съветник в община Сандански оспори в Административен съд – Благоевград преференциите при избора nа общински съветници Бившият кмет на Сандански Кирил Котев напуска и ОбС - то в града Атанас Стоянов е новият кмет на Сандански Кирил Котев - Сандански: Гласувах За Сандански Приключи операцията на наръгания санданчанин Програма 1 ноември – Ден на народните будители Изложба на икони, рисувани върху кожа в Сандански

 

Младши експертът по култура и образование в екипа на екскмета на Сандански Кирил Котев – Петя Костадинова, е депозирала заявление за напускане на заеманата длъжност. В мотивите си тя е записала „лични причини”.

 

П. Костадинова започна работа в екипа на Котев през 2017 година, като спечели конкурс за длъжността. Тя бе дясната ръка на зам. кмета Зорица Органджиева и отговаряше за организиране и провеждане на културните, образователни и спортни събития в общината.

 

Това е първата оставка, депозирана в деловодството, след като стана известно, че община Сандански има избран нов кмет.

 

Очакват се оставки и от тримата зам. кметове Зорица Органджиева, Вангел Анталавичев и Георги Трайков, както и от секретаря на общината Георги Жежев.

 

 

Автор: в. Струма, E79 News
Тагове:

Коментари:

Ванчо, 11.11.2019 21:17

Айде по сериозна чистка. Жежевци межевци и всичко нагло и арогантно що е назначено през последните 4 години вънка. Нов бардак със стари курви не се прави удри кмете яко.

1