.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
08.11.2019 09:48

Коментари 0 / Видяна 3974

Трима се кандидатират за председател на ОбС - Сандански

Още по темата: Започва изплащането на възнагражденията на членовете на СИК-Благоевград Няма информация за тежки нарушения в изборния процес Трима се кандидатират за председател на ОбС - Сандански Равносметката от вота - 95 досъдебни производства, отчете МВР-шефът Кмет спечели 14-ти пореден мандат В Копривлен гласували с химикал със симпатично мастило ГЕРБ ще анализира резултатите от местния вот ЦИК обяви избирателната активност на втори тур Становище във връзка с изявление в СМО на г-н Андон Тодоров Кандидат за общински съветник в Благоевград оспори в Административен съд – Благоевград резултата от изборите за общински съветници в община Благоевград

 

Спрягат трима от новоизбраните общински съветници в Сандански като кандидати за председателското място в ОбС. Според запознати сред мераклиите, които „гладят панталони” за поста, е адвокат Георги Батев.

 

Той е втори мандат съветник, в предишния ОбС влезе от листата на “Движение 21”, а сега от тази на ВМРО. За председател на местния парламент се спряга и името на кандидата за кмет на БСП Младен Тимчев .

 

За него това е първи мандат като общински съветник. Тимчев работи в частния сектор, след като в продължение на 12 години бе в екипа на екскмета Андон Тотев.

 

Очаква се номинация за председател да бъде направена и от първата политическа сила ГЕРБ, като те ще заложат на досегашния председател в лицето на Георги Георгиев.

 

Очаква се с гласовете си съветниците от третата политическа сила в новоизбрания Общински съвет, тези от ЗС “Александър Стамболийски”, да повлияят осезаемо за избор на председател. 

 

Тържествената сесия, на която новите общински съветници, кметът на общината и кметовете на населени места ще се закълнат, ще се проведе на 14 ноември.

 

Първото заседание ще води най-възрастният съветник Живко Иванов.

Автор: в. Струма, E79 News
Тагове:

Коментари: