.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
06.11.2019 17:06

Коментари 0 / Видяна 794

Кандидати за общински съветници оспориха пред Административен съд – Благоевград изборите за общински съвет в Банско

Още по темата: Апелативният спецсъд върна в ареста двамата полицаи от Калотина, обвинени за искане на подкупи Шеф на фирма и бивш зам.-кмет на Банско отиват на съд за документална измама Отложиха делото за смъртта на Ангел Димитров-Чората ВКС разглежда делото по случая „Чората“ Полфрийман иска възобновяване на делото, не бил убил умишлено Андрей Монов 27-годишен мъж остава в ареста за изнасилване на възрастна жена в община Струмяни 18 години затвор за умишлено убийство на мъж в Белица Пуснаха шеф в Комисията по хазарта срещу 15 000 лв. 10 години затвор за жестоко убийство в Кюстендилско Осъдиха мъж, принуждавал 23-г. жена да проституира в хотел в Банско

 

В Административен съд – Благоевград постъпи жалба против решение №104-МИ от 28.10.2019 г. на Общинска избирателна комисия Банско, в частта, в която са обявени изборните резултати по преференциалния вот на кандидатите за общински съветници.

 

Жалбата е подписана от 7 кандидати за общински съветници, участници в изборите на община Банско, произведени на 27.10.2019 г.

 

Жалбоподателите твърдят, че изборният резултат не е отчетен правилно.

 

Посочени да доводи за несъответствие в данните от протоколите на секционни комисии и официалните данни, отразени в базата данни в сайта на ЦИК, както и разминаване в данните за отразени преференции за кандидати в листите на партии и коалиции.

 

E79 News
Тагове:

Коментари: