.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
05.11.2019 10:22

Коментари 0 / Видяна 756

С тържествен концерт Народно читалище „Никола Й.Вапцаров – 1866“ – Благоевград почетоха паметта народните будители

Още по темата: Пожар горя в къща в Благоевград 8 800 лв. наем за кафето на операта. Търгът влиза в съда Комедията ТАРТЮФ ще бъде първата премиера за 2020 в Драматичен театър „Никола Вапцаров” – Благоевград НАП запечатва СПА Хотел „Монте Кристо“ – Благоевград Л. Причкапов пророкува: Благоевград много скоро може да повтори водната криза в Перник и дори ще е по-страшно Незаконна сеч в горски терени край Благоевград В какъв ред ще преминат кукерските групи на XII Фестивал на сурвакарските групи в Благоевград Момченце е първото бебе за 2020г. в Благоевград Екипи на полицията ще бъдат разположени на места, където ще има празнични събития за Нова година в област Благоевград Важен ден в политическия живот на Благоевград- гледайте на живо в Е 79 нюз

 

С тържествен концерт Народно читалище „Никола Й.Вапцаров – 1866“ – Благоевград почетоха паметта и делото на народните будители.

 

В концерта взех участие Смесен хор „Ален мак“, Китаро-мандолинен оркестър „Пирински звуци“, Градски детски хор, Цигулков ансамбъл и преподавателките в Детската музикална школа към читалището Гергана Стоянова и Иванка Коляшева.

 

По традиция ръководството на читалището на този концерт отличава свои съмишленици, спомоществуватели и хора с активно участие в читалищната дейност.

 

Тази година бяха отличени Профестор Костадин Динчев, Любима Димитрова, Лена Гоцева, Д-р Петър Динов, Театрално студио „Гестус“, семейство Евелин и Росен Зашеви, Димитрина Китанова и Гергана Стоянова.

 

На Цигулковия ансамбъл бяха връчени дипломи и медали за завоюваното им Второ място на Международния музикален конкурс на Музикална консерватория Мендевил в Сингапур.

E79 News
Тагове:

Коментари: