.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
31.10.2019 12:16

Коментари 0 / Видяна 614

Община Благоевград осигурява високоскоростен безплатен интернет на ключови места в Благоевград

Още по темата: Дирекция „Социално подпомагане“- Благоевград започва изплащането на социални помощи от днес Нови директори на детски градини в Благоевград Кметът Румен Томов се срещна с кметовете на кметства и кметски наместници в общината Подлезът към „Грамада“ под въпрос. Ще спре ли кметът Томов строителството? Очакват се две нови предприятия да разкрият работни места в Благоевград Община Благоевград пусна под наем на търг ски пистата на Картала Без успех завърши акцията по залавянето на лебедите от парк „Бачиново“ Освобождават директорите на детски градини в пенсионна възраст в Благоевград 70 ст.кв.м. ще плащат наемателите в новите социални жилища в Благоевград Община Благоевград с мерки срещу замърсителите на въздуха

 

Община Благоевград осигурява достъп до високоскоростен безплатен интернет  на ключови места в града.

 

Сред тях са Градската градина, пл. „Македония“, пл. „Георги Измирлиев“, и градинката пред НАП.

 

Благоевград е сред общините, които първи заявиха участие в Европейската инициатива WiFi4EU, чрез която се осигурява финансирането.

 

Проектът WiFi4EU е по инициатива на българския еврокомисар Мария Габриел и е предназначена за граждани и посетители на ЕС, които да  имат безплатен достъп до безжичен интернет на обществени места като паркове, площади, обществени сгради.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 09.12.2019

1 USD =1.76 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.32 BGN

10 CNY =2.51 BGN

1 CHF =1.78 BGN

100 JPY =1.62 BGN