.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
26.10.2019 12:59

Коментари 0 / Видяна 1064

Река Благоевградска Бистрица пресъхна

Още по темата: Пожар горя в къща в Благоевград 8 800 лв. наем за кафето на операта. Търгът влиза в съда Комедията ТАРТЮФ ще бъде първата премиера за 2020 в Драматичен театър „Никола Вапцаров” – Благоевград НАП запечатва СПА Хотел „Монте Кристо“ – Благоевград Л. Причкапов пророкува: Благоевград много скоро може да повтори водната криза в Перник и дори ще е по-страшно Незаконна сеч в горски терени край Благоевград В какъв ред ще преминат кукерските групи на XII Фестивал на сурвакарските групи в Благоевград Момченце е първото бебе за 2020г. в Благоевград Екипи на полицията ще бъдат разположени на места, където ще има празнични събития за Нова година в област Благоевград Важен ден в политическия живот на Благоевград- гледайте на живо в Е 79 нюз


 

Река Благоевградска Бистрица пресъхна.

 

Благоевградчани коментират, че пресъхването се дължи най-вече на факта, че от доста дни насам не е паднало и капка дъжд в района, а в допълнение температурите са особено високи за този период от годината.

 

"Такава суша по това време на годината не сме виждали от  години насам" – твърдят хора, които всеки ден се разхождат  по алеята към Бачиново.

 

Обикновено реката пресъхва през топлите летни месеци на юли и август, но сега в края на месец октомври в нея има съвсем малко вода.

 

Автор: Екип, E79 News
Тагове:

Коментари: