.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
25.10.2019 16:32

Коментари 0 / Видяна 518

МБАЛ Разлог с нов, разширен паркинг

Още по темата: Кметът на Разлог проведе среща относно свободно пуснатите животни на територията на общината Започва се! Дядо Коледа и Снежанка се качват в теснолинейката до Добринище Срязаха лентата на модернизираната Професионална гимназия по механизация на селското стопанство в Разлог Община Разлог проведе четири обучителни сесии за създаване на клъстер за иновации в агро-продуктите в град Разлог Разлог засиява празнично на 9-ти декември Най - възрастният жител на с.Баня празнува рожден ден Деца и родители присъстваха на спортния празник „Мама, татко и аз“, организиран от община Разлог Община Разлог отбеляза 141 години от Кресненско - Разложкото въстание - Баненската буна 9-годишно мече ще бъде преместено в парк „Белица“ Кметът на Разлог Красимир Герчев ще кумува на 125 двойки

 

За всички пациенти на МБАЛ Разлог, оттук нататък достъпът до болницата ще бъде бърз, лесен и удобен. За целта, Община Разлог ще разшири съществуващия паркинг.

 

Новият паркинг ще даде възможност за паркиране на около 80 леки автомобила.

 

Той ще бъде напълно безплатен. Община Разлог цели да намали така нареченото „паразитно“ паркиране в района на болницата, което затруднява трафика и води до задръствания.

 

Средствата са изцяло осигурени от Община Разлог.

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 04.12.2019

1 USD =1.77 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.30 BGN

10 CNY =2.30 BGN

1 CHF =1.79 BGN

100 JPY =1.62 BGN