.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
25.10.2019 15:16

Коментари 0 / Видяна 566

Студенти дискутираха стила и изказа на PR специалистите в България

Още по темата: Връчват дипломите на абсолвентите от Факултета по изкуствата Доц. д-р Анна Покровнишка и доц. д-р Диана Захариева представиха изложби в ЮЗУ „Неофит Рилски“ Академичният съвет на ЮЗУ „Неофит Рилски“ избра новите заместник-ректори 1396 лева бяха събрани на благотворителния базар „Направи добро“ в ЮЗУ „Неофит Рилски“ Благотворителен базар под наслов „Направи добро“ ще се проведе в ЮЗУ „Неофит Рилски“ ЮЗУ „Неофит Рилски“ присъди почетното звание „Доктор хонорис кауза“ на проф. Карл Казер Университетите в Благоевград помагат на пострадалите в Албания Церемония по присъждане на почетното звание „Доктор хонорис кауза“ на ЮЗУ „Неофит Рилски“ на проф. Карл Казер Студенти от ЮЗУ „Неофит Рилски“ отбелязаха Международния ден на хората с увреждания Отличиха PR студенти от ЮЗУ „Неофит Рилски“ на национален конкурс

 

В Югозападния университет „Неофит Рилски“ се проведе студентска научна сесия на тема „Индивидуален стил и езикова норма в изказа на PR специалисти”.

 

Форумът бе открит от ръководителя на катедра „Връзки с обществеността“ доц. д-р Славянка Ангелова. Тя подчерта, че подобни научни събития стимулират творческото мислене на студентите, водят до инициативност в научното поприще и градят обществения имидж на университета.

 

В научната сесия участваха студенти от четвърти курс на специалност „Връзки с обществеността“. Те коментираха индивидуалния стил в изказа на известни български PR експерти от различни области при официални техни изявления в медийната среда.

 

Анализът на студентите бе с много примери и от гледна точка на комуникативния стилотворен фактор и на лингвистичния стилооформящ фактор. За представяне на научната информация бъдещите PR специалисти използваха интерактивни и аналитични методи.

 

На научното събитие присъстваха преподаватели и студенти от катедра „Връзки с обществеността“ и представители на други факултети.

 

Инициатор и ръководител на научната сесия бе гл. ас. д-р. Славка Попова. В края форума тя награди участниците със сертификати и им пожела бъдещи успехи.

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 24.01.2020

1 USD =1.76 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.31 BGN

10 CNY =2.54 BGN

1 CHF =1.82 BGN

100 JPY =1.61 BGN