.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
25.10.2019 15:16

Коментари 0 / Видяна 760

Студенти дискутираха стила и изказа на PR специалистите в България

Още по темата: Ето за кои студенти в ЮЗУ „Неофит Рилски“ учебната година ще започне дистанционно… Новата академична година в ЮЗУ ще започне присъствено ЮЗУ стартира дарителска кампания в помощ на гл. ас. д-р Ангел Цветков Първокурсниците в ЮЗУ избрали защитени специалности ще бъдат освободени от такси ЮЗУ „Неофит Рилски“ организира допълнителни практически изпити по вид спорт и физическа подготовка Закриха Катедрата по педагогика в ЮЗУ Председателят на студентските съвети в България се срещна с ръководството на ЮЗУ „Неофит Рилски“ Гърците пак въведоха карантина, но за 1 седмица ЮЗУ „Неофит Рилски“ за първи път ще проведе онлайн изпит по химия Административен съд – Благоевград отложи делото за избора на ректор на Югозападния университет

 

В Югозападния университет „Неофит Рилски“ се проведе студентска научна сесия на тема „Индивидуален стил и езикова норма в изказа на PR специалисти”.

 

Форумът бе открит от ръководителя на катедра „Връзки с обществеността“ доц. д-р Славянка Ангелова. Тя подчерта, че подобни научни събития стимулират творческото мислене на студентите, водят до инициативност в научното поприще и градят обществения имидж на университета.

 

В научната сесия участваха студенти от четвърти курс на специалност „Връзки с обществеността“. Те коментираха индивидуалния стил в изказа на известни български PR експерти от различни области при официални техни изявления в медийната среда.

 

Анализът на студентите бе с много примери и от гледна точка на комуникативния стилотворен фактор и на лингвистичния стилооформящ фактор. За представяне на научната информация бъдещите PR специалисти използваха интерактивни и аналитични методи.

 

На научното събитие присъстваха преподаватели и студенти от катедра „Връзки с обществеността“ и представители на други факултети.

 

Инициатор и ръководител на научната сесия бе гл. ас. д-р. Славка Попова. В края форума тя награди участниците със сертификати и им пожела бъдещи успехи.

 

E79 News
Тагове:

Коментари: