.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
25.10.2019 11:25

Коментари 0 / Видяна 722

Борис Джонсън иска предсрочни избори на 12 декември

Още по темата: От януари 2021 г. желаещите да работят и учат във Великобритания ще кандидатстват по нова система Европейският химн е най-много свалян от интернет в Обединеното кралство Великобритания напуска ЕС тази нощ - какво трябва да знаем Великобритания напуска Европейския съюз Европейският съюз ратифицира сделката за Брекзит Каква промяна очаква Великобритания след Брекзит? 140 000 българи със статут на уседналост във Великобритания Борис Джонсън подписа споразумението за Брекзит Шефовете на ЕС подписаха споразумението за Брекзит Великобритания е готова да излезе от Евросъюза на 31 януари

 

Вероятността ЕС да удължи срока за Brexit на Лондон "изглежда голяма", заявиха от ЕК

 

Британският премиер Борис Джонсън заяви, че би искал на 12 декември да се проведат предсрочни избори.

 

Вероятността ЕС да удължи срока за Brexit на Лондон "изглежда голяма", поради което Великобритания трябва да представи кандидат за Европейската комисия, заяви следващият президент на Еврокомисията.

 

"Въпросът за удължаване изглежда твърде вероятен", каза избраната за президент на ЕК Урсула фон дер Лайен пред репортери по време на посещение в Хелзинки.

 

Държавите членки на ЕС в сряда подкрепиха план за отлагане на Brexit след 31 октомври, след като британският премиер Борис Джонсън беше принуден да изпрати искане за удължаване съгласно закон, приет от разбунтувалите се депутати.

Автор: nova.bg, E79 News
Тагове:

Коментари: