.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
25.10.2019 09:22

Коментари 0 / Видяна 678

Националният студентски фестивал на изкуствата продължава с разнообразна програма

Още по темата: ЮЗУ стартира дарителска кампания в помощ на гл. ас. д-р Ангел Цветков Първокурсниците в ЮЗУ избрали защитени специалности ще бъдат освободени от такси ЮЗУ „Неофит Рилски“ организира допълнителни практически изпити по вид спорт и физическа подготовка Закриха Катедрата по педагогика в ЮЗУ Председателят на студентските съвети в България се срещна с ръководството на ЮЗУ „Неофит Рилски“ Гърците пак въведоха карантина, но за 1 седмица ЮЗУ „Неофит Рилски“ за първи път ще проведе онлайн изпит по химия Административен съд – Благоевград отложи делото за избора на ректор на Югозападния университет Конкурс на тема „Коронавирус и медии“ осигурява директен прием в ЮЗУ Учебната година в Югозападния университет „Неофит Рилски“ ще завърши успешно по график

 

Днес (25.10.2019 г.) от 12:00 ч. ще стартира „Изкуството като мечта и мечтите в изкуството – младежка сцена за млади таланти в сферата на изкуствата. На Камерната сцена в Югозападния университет „Неофит Рилски“ умения ще покажат ученици от специализираните паралелки по музика, изобразително изкуство и хореография от София, Пловдив, Плевен, Благоевград, Бургас, Варна, Добрич и Видин.

 

В 18:00 ч. в новата театрална зала „УСЕТ“ (Учебен корпус № 8) студентите от специалност „Съвременна хореография“, под ръководството на проф. д.изк. Анелия Янева, ще представят новия си спектакъл „Болеро и мюзикълни импресии“.

 

На 28.10.2019 г. (понеделник) програмата на фестивала продължава с пърформанс „Танго и кулинария“ по хореография на доц. д-р Желка Табакова, музикален педагог доц. Калина Попова, художник доц. Ралица Игнатова.  Събитието ще се проведе в Камерна сцена 1 (Учебен корпус № 1) от 16:00 ч.

 

От 18:00 ч. в зала „УСЕТ“ ще стартира Рок концерт на студенти и приятели.

E79 News
Тагове:

Коментари: