.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
24.10.2019 12:18

Коментари 1 / Видяна 498

ЮЗУ „Неофит Рилски“ е домакин на националната текстилна конференция „Традиции и иновации в текстила и облеклото“

Още по темата: Връчват дипломите на абсолвентите от Факултета по изкуствата Доц. д-р Анна Покровнишка и доц. д-р Диана Захариева представиха изложби в ЮЗУ „Неофит Рилски“ Академичният съвет на ЮЗУ „Неофит Рилски“ избра новите заместник-ректори 1396 лева бяха събрани на благотворителния базар „Направи добро“ в ЮЗУ „Неофит Рилски“ Благотворителен базар под наслов „Направи добро“ ще се проведе в ЮЗУ „Неофит Рилски“ ЮЗУ „Неофит Рилски“ присъди почетното звание „Доктор хонорис кауза“ на проф. Карл Казер Университетите в Благоевград помагат на пострадалите в Албания Церемония по присъждане на почетното звание „Доктор хонорис кауза“ на ЮЗУ „Неофит Рилски“ на проф. Карл Казер Студенти от ЮЗУ „Неофит Рилски“ отбелязаха Международния ден на хората с увреждания Отличиха PR студенти от ЮЗУ „Неофит Рилски“ на национален конкурс

 

От 25 до 27 октомври 2019 г. в Университетския център „Бачиново“ ще се проведе XXI национална текстилна конференция „Традиции и иновации в текстила и облеклото“.

 

Официалното откриване на научното събитие ще бъде на 25 октомври 2019 г. от 14:30 ч. Форумът ще стартира с кръгла маса на тема “Кадрово осигуряване и привлекателност на текстилната професия“.

 

Конференцията се провежда ежегодно по инициатива на Научно-техническия съюз по текстил, облекло и кожи със съдействието на висшите училища в България, в които се води обучение по специалности в областта на модната, шевната и текстилната индустрия. 

 

Домакин на тазгодишното издание на конференцията е Югозападният университет „Неофит Рилски“. Събитието се провежда с финансовата подкрепа на Фонд „Научни изследвания“.

 

Научният форум ще даде възможност за обмяна на опит, на добри практики и изява на изследователи и учени от университети, висши училища, колежи и институти у нас и в чужбина, както и на водещи специалисти от елитни фирми за производство на текстил и облекло.

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

Въпрос, 24.10.2019 13:46

ЮЗУ-то се превръща в ПУЦ по текстил, май?

1
 

Валутни курсове на БНБ за 24.01.2020

1 USD =1.76 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.31 BGN

10 CNY =2.54 BGN

1 CHF =1.82 BGN

100 JPY =1.61 BGN