.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
24.10.2019 12:18

Коментари 1 / Видяна 652

ЮЗУ „Неофит Рилски“ е домакин на националната текстилна конференция „Традиции и иновации в текстила и облеклото“

Още по темата: Ето за кои студенти в ЮЗУ „Неофит Рилски“ учебната година ще започне дистанционно… Новата академична година в ЮЗУ ще започне присъствено ЮЗУ стартира дарителска кампания в помощ на гл. ас. д-р Ангел Цветков Първокурсниците в ЮЗУ избрали защитени специалности ще бъдат освободени от такси ЮЗУ „Неофит Рилски“ организира допълнителни практически изпити по вид спорт и физическа подготовка Закриха Катедрата по педагогика в ЮЗУ Председателят на студентските съвети в България се срещна с ръководството на ЮЗУ „Неофит Рилски“ Гърците пак въведоха карантина, но за 1 седмица ЮЗУ „Неофит Рилски“ за първи път ще проведе онлайн изпит по химия Административен съд – Благоевград отложи делото за избора на ректор на Югозападния университет

 

От 25 до 27 октомври 2019 г. в Университетския център „Бачиново“ ще се проведе XXI национална текстилна конференция „Традиции и иновации в текстила и облеклото“.

 

Официалното откриване на научното събитие ще бъде на 25 октомври 2019 г. от 14:30 ч. Форумът ще стартира с кръгла маса на тема “Кадрово осигуряване и привлекателност на текстилната професия“.

 

Конференцията се провежда ежегодно по инициатива на Научно-техническия съюз по текстил, облекло и кожи със съдействието на висшите училища в България, в които се води обучение по специалности в областта на модната, шевната и текстилната индустрия. 

 

Домакин на тазгодишното издание на конференцията е Югозападният университет „Неофит Рилски“. Събитието се провежда с финансовата подкрепа на Фонд „Научни изследвания“.

 

Научният форум ще даде възможност за обмяна на опит, на добри практики и изява на изследователи и учени от университети, висши училища, колежи и институти у нас и в чужбина, както и на водещи специалисти от елитни фирми за производство на текстил и облекло.

 

E79 News
Тагове:

Коментари: