.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
24.10.2019 09:28

Коментари 0 / Видяна 500

Научна конференция „Блокчейн технологии в икономиката – международни, вътрешни, икономически и правни проблеми“ ще се проведе в Университетския център „Бачиново“

Още по темата: Ето за кои студенти в ЮЗУ „Неофит Рилски“ учебната година ще започне дистанционно… Новата академична година в ЮЗУ ще започне присъствено ЮЗУ стартира дарителска кампания в помощ на гл. ас. д-р Ангел Цветков Първокурсниците в ЮЗУ избрали защитени специалности ще бъдат освободени от такси ЮЗУ „Неофит Рилски“ организира допълнителни практически изпити по вид спорт и физическа подготовка Закриха Катедрата по педагогика в ЮЗУ Председателят на студентските съвети в България се срещна с ръководството на ЮЗУ „Неофит Рилски“ Гърците пак въведоха карантина, но за 1 седмица ЮЗУ „Неофит Рилски“ за първи път ще проведе онлайн изпит по химия Административен съд – Благоевград отложи делото за избора на ректор на Югозападния университет

 

На 25 октомври 2019 г. (петък) в Университетския център "Бачиново" ще се проведе научна конференция на тема "Блокчейн технологии в икономиката – международни, вътрешни, икономически и правни проблеми". Форумът ще бъде открит в 10:00 ч.

 

В рамките на научното събитие ще бъдат представени доклади в следните направления: Блокчейн трансформация – вътрешни и  международни аспекти, Блокчейн екосистеми в предприемачеството, Блокчейн екосистеми и финансово посредничество, Блокчейн екосистеми в туристическата индустрия, Блокчейн и изкуствен интелект и Правни аспекти на блокчейн екосистемите.

 

Статиите, които преминат двойното рецензиране, ще бъдат публикувани в списанията: "Финанси", "Икономика и управление" и "Предприемачество".

 

Конференцията се организира от Стопанския университет към Югозападния университет "Неофит Рилски", Съюза на икономистите в България и Европейския информационен център "Европа Директно" - Благоевград.

E79 News
Тагове:

Коментари: