.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
24.10.2019 09:28

Коментари 0 / Видяна 340

Научна конференция „Блокчейн технологии в икономиката – международни, вътрешни, икономически и правни проблеми“ ще се проведе в Университетския център „Бачиново“

Още по темата: Връчват дипломите на абсолвентите от Факултета по изкуствата Доц. д-р Анна Покровнишка и доц. д-р Диана Захариева представиха изложби в ЮЗУ „Неофит Рилски“ Академичният съвет на ЮЗУ „Неофит Рилски“ избра новите заместник-ректори 1396 лева бяха събрани на благотворителния базар „Направи добро“ в ЮЗУ „Неофит Рилски“ Благотворителен базар под наслов „Направи добро“ ще се проведе в ЮЗУ „Неофит Рилски“ ЮЗУ „Неофит Рилски“ присъди почетното звание „Доктор хонорис кауза“ на проф. Карл Казер Университетите в Благоевград помагат на пострадалите в Албания Церемония по присъждане на почетното звание „Доктор хонорис кауза“ на ЮЗУ „Неофит Рилски“ на проф. Карл Казер Студенти от ЮЗУ „Неофит Рилски“ отбелязаха Международния ден на хората с увреждания Отличиха PR студенти от ЮЗУ „Неофит Рилски“ на национален конкурс

 

На 25 октомври 2019 г. (петък) в Университетския център "Бачиново" ще се проведе научна конференция на тема "Блокчейн технологии в икономиката – международни, вътрешни, икономически и правни проблеми". Форумът ще бъде открит в 10:00 ч.

 

В рамките на научното събитие ще бъдат представени доклади в следните направления: Блокчейн трансформация – вътрешни и  международни аспекти, Блокчейн екосистеми в предприемачеството, Блокчейн екосистеми и финансово посредничество, Блокчейн екосистеми в туристическата индустрия, Блокчейн и изкуствен интелект и Правни аспекти на блокчейн екосистемите.

 

Статиите, които преминат двойното рецензиране, ще бъдат публикувани в списанията: "Финанси", "Икономика и управление" и "Предприемачество".

 

Конференцията се организира от Стопанския университет към Югозападния университет "Неофит Рилски", Съюза на икономистите в България и Европейския информационен център "Европа Директно" - Благоевград.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 24.01.2020

1 USD =1.76 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.31 BGN

10 CNY =2.54 BGN

1 CHF =1.82 BGN

100 JPY =1.61 BGN