.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
21.10.2019 16:13

Коментари 0 / Видяна 340

Полфрийман: Няма да бягам от България

Още по темата: Ивайло Иванов: Българската полиция не е враг на народа ВСС поиска спешна среща с президента Румен Радев (На живо) Брифинг на главния прокурор Иван Гешев Зарадзи пакет “Мобилност”! България ще заведе дело пред Съда на ЕС Закриха районните прокуратури в Сандански, Гоце Делчев, Петрич и Разлог Районен съд – Разлог отложи делото срещу Явор Бахаров Оставиха в ареста убиеца на Милен Цветков Делото за смъртта на Чората върви към нова развръзка! Върховният съд ще изслуша експертизата 8 години затвор за Иванчева Достъпът на журналисти в съдебната палта в Благоевград се осъществява при определен ред

 

Това заяви австралиецът Джок Полфрийман в първото си самостоятелно интервю пред Нова телевизия, след като бе пуснат предсрочно от ззатвора за убийството на студента Андрей Монов, както и след излизането му от центъра за чужденци в Бусманци.

 

"От МВР са казали на медиите, че ще бъда освободен. Аз и адвокатът ми не сме били уведомени за това", обяснява Полфрийман и допълва, чежурналистите са чакали пред затвора от сутрин до 6-7 вечера.

 

 „Попитах полицията и началника на затвора има ли друг изход да изляза от затвора, не искам да се срещам с журналисти. Но те казаха, че няма друг изход”, разказва още той.

 

Полфрийман заяви, че съжалява за смъртта на Андрей Монов.

 

Съжалявам за смъртта на Андрей Монов, но целта ми беше да спася живота на някого, а не да отнема живота на някого”, обяснява австралиецът и обяснява, че е казал на полицията в Бусманци, че няма да бяга или да се крие като престъпник.

 

„Не съм бил престъпник преди това, не съм бил наркодилър, не съм бил част от организирана престъпна група. Аз бях в професионалната армия в Британия. Не съм criminal”, казва още Джок Полфрийман.

По думите му няма да бяга от България, а семейството му е купило шест билета за прибиране в Австралия.

 

"Паспорт имам от първия ден на освобождаването. Паспортът ми беше иззет от МВР. Нямам документ за самоличност, имам заповед за освобождаване”, казва Полфрийман.

 

Автор: nova.bg, E79 News; Снимки: Архив
Тагове:

Коментари: