.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
21.10.2019 16:13

Коментари 0 / Видяна 228

Полфрийман: Няма да бягам от България

Още по темата: Един от осъдените полицаи по случая „Чората“: Причината за смъртта му не са действията ни Административен съд – Благоевград потвърди избора на Общински съвет – Банско Стайко Стайков остава на свобода Приеха оставката на Цацаров Прокуратурата разследва детска градина за насилие над дете АС – Благоевград допусна повторно преброяване на бюлетините за съветници в Петрич Още 6 месеца затвор за Марто Дебелия Сезираха ВАС за законността на избора на ОбС– Благоевград 2 години затвор и 5 бона глоба за горене на гуми и парцали Патриарх Неофит пожела успешен мандат на Иван Гешев

 

Това заяви австралиецът Джок Полфрийман в първото си самостоятелно интервю пред Нова телевизия, след като бе пуснат предсрочно от ззатвора за убийството на студента Андрей Монов, както и след излизането му от центъра за чужденци в Бусманци.

 

"От МВР са казали на медиите, че ще бъда освободен. Аз и адвокатът ми не сме били уведомени за това", обяснява Полфрийман и допълва, чежурналистите са чакали пред затвора от сутрин до 6-7 вечера.

 

 „Попитах полицията и началника на затвора има ли друг изход да изляза от затвора, не искам да се срещам с журналисти. Но те казаха, че няма друг изход”, разказва още той.

 

Полфрийман заяви, че съжалява за смъртта на Андрей Монов.

 

Съжалявам за смъртта на Андрей Монов, но целта ми беше да спася живота на някого, а не да отнема живота на някого”, обяснява австралиецът и обяснява, че е казал на полицията в Бусманци, че няма да бяга или да се крие като престъпник.

 

„Не съм бил престъпник преди това, не съм бил наркодилър, не съм бил част от организирана престъпна група. Аз бях в професионалната армия в Британия. Не съм criminal”, казва още Джок Полфрийман.

По думите му няма да бяга от България, а семейството му е купило шест билета за прибиране в Австралия.

 

"Паспорт имам от първия ден на освобождаването. Паспортът ми беше иззет от МВР. Нямам документ за самоличност, имам заповед за освобождаване”, казва Полфрийман.

 

Автор: nova.bg, E79 News; Снимки: Архив
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 09.12.2019

1 USD =1.76 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.32 BGN

10 CNY =2.51 BGN

1 CHF =1.78 BGN

100 JPY =1.62 BGN