.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
21.10.2019 14:37

Коментари 0 / Видяна 322

Николай Банев остава в ареста

Още по темата: Близките на загиналото 6 – годишно дете от Сандански осъдиха застрахователя Приключи делото за оспорения избор на Общински съвет – Хаджидимово Гешев с подробности за бандата, откраднала над 60 млн. евро Спецсъдът ще гледа мярката на собственика на „ТАД груп“ Иван Тодоров Между 2 и 16 хил. лв. от човек е източвала бившата служителка на НОИ Съдът пренасрочи делото за касиране на изборите в София за 10 декември Постоянен арест за жената, обвинена в убийството на баща си АС заседава за искането на Mанолова за касиране на местния вот Оставиха в ареста мъжа, обвинен за двойното убийство в Пловдив Оправдаха полицейски служител от Благоевград по знаково дело за трафик на хора

 

Спецсъдът отказа да пусне бизнесмена Николай Банев на свобода и го остави в ареста.

 

Основният аргумент е, че може да повлияе на свидетелите, чийто разпити тепърва предстоят.

 

По-рано днес стана ясно, че 200 души ще бъдат призовани в Специализирания съд да дават показания по делото срещу Банев, жена му Евгения и майка му Мария.

 

Тримата са подсъдими за участие в организирана престъпна група за данъчни престъпления.

 

Съдът също припомни, че в килията на Банев е бил открит мобилен телефон. Както и че той е бил задържан в чужбина, затова и опасността от укриване не е отпаднала.

Автор: 24 часа, E79 News; Снимки: Архив
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 04.12.2019

1 USD =1.77 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.30 BGN

10 CNY =2.30 BGN

1 CHF =1.79 BGN

100 JPY =1.62 BGN