17 Ноември 2019
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
21.10.2019 14:03

Коментари 0 / Видяна 914

Подробности около изоставеното бебе в петричката поликлиника

Още по темата: Избраха Георги Тренчев за председател на ОбС - Петрич Областният управител на Благоевград Бисер Михайлов откри първата сесия на Общински съвет – Петрич Настаняват изоставеното бебе от Петрич в приемно семейство Подробности около изоставеното бебе в петричката поликлиника Арестуваха майката на изоставеното в Петрич бебе Продължава издирването на родителите, които изоставиха бебето си в Петрич 46-годишен от Петрич подкара автомобила си без книжка, друг седна пиян зад волана Сухи треви горяха при пожар в местността Соколовец Отбелязват се 25 години от построяването на храм Спасители и пожарникари спасиха пострадал мъж в Беласица

 

Тази сутрин бе арестувана майката на изоставеното пред лекарски кабинет бебе в Петрич. Тя е 38-годишна българка, от петричкото село Старчево, майка на дете ученик в селското училище.

 

Ана не говори за бащата на детето си, но според хората от селото той също е от Старчево. Тя не живее с него, живее с родителите си в дома им, заедно с детето си.

 

Крила бременността, за да не се срами пред хората, родила детето сама у дома си, гледала го кърмила го няколко дни и понеже била в абсолютна невъзможност да се грижи за него, безпаричието и мизерията я задушавали, решила да го изостави, за да се грижат за него. В общи линии това е версията на арестуваната майка. Със случая се зае прокуратурата, срещу Ана ще бъде повдигнато обвинение.

 

Социалните служби се грижат за момиченцето ѝ, което е все още в неонатология на болницата в Сандански. Не е ясно дали Ана ще вземе детето си, за да се грижи за него. Предстоят разговори с нея от служителите на социалната служба в Петрич, след което ще се прецени дали бебето да и бъде върнато. Очаквайте подробности по случая, който е прецедент в Петрич. \Struma.com

E79 News; Снимки: Архив
Тагове:

Коментари: