.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
21.10.2019 14:03

Коментари 0 / Видяна 1132

Подробности около изоставеното бебе в петричката поликлиника

Още по темата: Петрич се преклони пред Апостола на свободата OLAF започна разпити в Петрич на тема строеж или реконструкция е новият музей за 1,5 млн. лв. Европейската служба за борба с измамите ОЛАФ проверява община Петрич Втори двоен „цар“ короноваха в Коларово на Трифон Зарезан Мащабен проект обнови Родилно отделение в Петрич Административен съд – Благоевград обяви частична недействителност на избора на Общински съвет – Петрич Беласица Петрич победи с 2:0 Академия Пандев В Петрич връчиха отличия „Спортист на годината“ ОИК Петрич отстрани кметицата на с.Коларово, сгафила както кмета Томов Наградени бяха участниците в „Станчинарски игри“ 2020 г.

 

Тази сутрин бе арестувана майката на изоставеното пред лекарски кабинет бебе в Петрич. Тя е 38-годишна българка, от петричкото село Старчево, майка на дете ученик в селското училище.

 

Ана не говори за бащата на детето си, но според хората от селото той също е от Старчево. Тя не живее с него, живее с родителите си в дома им, заедно с детето си.

 

Крила бременността, за да не се срами пред хората, родила детето сама у дома си, гледала го кърмила го няколко дни и понеже била в абсолютна невъзможност да се грижи за него, безпаричието и мизерията я задушавали, решила да го изостави, за да се грижат за него. В общи линии това е версията на арестуваната майка. Със случая се зае прокуратурата, срещу Ана ще бъде повдигнато обвинение.

 

Социалните служби се грижат за момиченцето ѝ, което е все още в неонатология на болницата в Сандански. Не е ясно дали Ана ще вземе детето си, за да се грижи за него. Предстоят разговори с нея от служителите на социалната служба в Петрич, след което ще се прецени дали бебето да и бъде върнато. Очаквайте подробности по случая, който е прецедент в Петрич. \Struma.com

E79 News; Снимки: Архив
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 28.02.2020

1 USD =0.56 BGN

1 EUR =0.51 BGN

1 GBP =0.43 BGN

10 CNY =3.93 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.59 BGN