.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
20.10.2019 17:15

Коментари 0 / Видяна 446

Приключва полицейската операция за контрол на товарните автомобили и автобуси

Още по темата: Движението в участъка Благоевград - Кочериново се осъществява с повишено внимание Без колони от камиони на ГКПП "Кулата" днес Нова акция на пътя: Слагайте колани и каски През следващата седмица започва укрепването на срутищата по пътя за Рилския манастир Декларации запушиха границата с Гърция, километрична опашка на Кулата „Мерцедес“ летя с 241 км/час по АМ „Тракия“ Бойко Борисов инспектира как върви изграждането на обхода на Поморие Ремонт на АМ „Струма“ край Благоевград Само за три дни са глобени над 17 хиляди шофьори, превишили скоростта на пътя КАТ с нова акция по пътищата от днес

 

Днес приключва специализираната полицейска операция за контрол на товарните автомобили и автобуси. Тя се провежда на територията на всички страни членки на Европейската мрежа на службите на Пътна полиция.

 

Проверките са основно за неспазване на времето за почивка, превишена скорост, употреба на алкохол и наркотици, превоз на необезопасени товари, претоварване на машините.

 

В проверките у нас участват и служители на Криминална и на Икономическа полиция, както и на Изпълнителната агенция „Автомобилна администрация".

 

 

E79 News
Тагове:

Коментари: