.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
19.10.2019 14:08

Коментари 0 / Видяна 700

Жена прекара 6 часа завързана за скенер в Павликени

Още по темата: Лекари спорят да се тестват ли децата за COVID-19 преди ваксина Подготвят заповедта за възобновяване на детските и женските консултации Отбелязваме Световния ден на здравето Монтираха станция за сгъстен въздух в Тубдиспансера в Благоевград Продължава бумът на морбили в Пернишко Баба Иванка с успешна операция от инсулт в условия на пандемия (Видео) Прекаленото миене на ръце може да бъде опасно Кои са най-опасните храни за сърцето СЗО препоръча отказ от тютюнопушенето заради пандемията Масови оставки на медиците от Втора градска болница

 

70-годишна жена прекара 6 часа завързана за скенера и заключена в кабинета в болницата в Павликени. За изключително нелепия случай съобщиха нейните близки пред NOVA.

 

Пациентката е е пратена за изследване на скенер заради проблем с белите дробове. Тя не се прибрала от болницата и роднините й започнали да я търсят навсякъде.

 

Тъй като диагнозата не била добра, потвърдило се онкологично заболяване, те решили, че жената разстроена е напуснала болницата.

 

Не успявали обаче да я открият, докато най-накрая била намерена вързана за скенера.

От ръководството на болницата съобщиха, че са взели мерки.

 

Рентгеновата лаборантка, която забравила пациентката ще бъде наказана, но нямало какво друго да направят. Случвали се такива неща, за съжаление, коментира управителят на лечебното заведение.

 

Жената в момента се лекува в столична болница. Близките й са категорични, че ще съдят болницата.

Автор: nova.bg, E79 News
Тагове:

Коментари: